Mai ţineţi minte când v-aţi făcut primul selfie?

Ovidiu Coman, care nuş cum dracu a găsit fotografia de mai jos, zice că eu aş fi inventatorul selfie-ului. Căci în această fotografie am fost surprins când îmi făceam un selfie în Parlamentul European din Bruxelles, în toamna lui 2008. Abureli, fireşte, căci egocentrisme de astea foto face lumea înainte de a se fi inventat apratele de fotografia. Remember autoportretele marilor pictori? Nişte selfiuri, desigur. Care acum sunt declarate artă :D

Suntem la 6 ani distanţă de fotografia de mai jos. De unde era să ştiu eu că eu executam un selfie atunci? Şi că acest cuvânt va intra în dicţionarele serioase şi de referinţă? Eu doar mă prosteam atunci. Sau ceva. Ca să vezi unde şi când dai şi unde şi când crapă… :))

Apropo, dacă ar fi să vă provoc să îmi spuneţi când v-aţi făcut primul selfie, aţi zice? Sau, mai bine zic, v-aţi aduce aminte? Şi, ca să mergem cu provocarea până la capăt, sunteţi în stare a fi capabili să arătaţi şi poza pe care aţi făcut-o atunci? Aşa cum, după cum vedeţi, fac eu :D Consideraţi-o un fel de lepşă. Dacă nu cumva a murit genul între timp, fireşte.

PS Acum îmi dau seama ce telefon aveam. Era ceva chinezărie cu dual sim şi creion de ăla (că nu ştiu cum îi zice) de atingeai cu el ecranul. Ce vremuri, domle, ce vremuri… :))

chinezu selfie parlamentul european

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

15 thoughts on “Mai ţineţi minte când v-aţi făcut primul selfie?”

    1. Or fi chinezării, nu zic nu. Dar telefonul ăla al meu din 2008 este THE CHINEZĂRIE! Căci am aşteptat vreo 2 săptămâni să mi-l aducă vaporul şi tare mă mai dădeam rotund cu el… Bine, a ţinut doar vreo 2 luni, după care au picat toate de pe el, nu mai mergea neam :))

  1. se pune si daca nu a fost facuta cu telefonul, ci cu o biata sapuniera?
    atunci primul selfie de care-mi aduc aminte a fost in 2005, 23 sau 24 decembrie :)) Tin minte ca stateam la poza concentrati sperind sa fim in cadru :D si din greseala am apasat pe on/off, in felul asta aparatul lasindu-ne cu buza umflata. A trebuit sa mai facem odata aranjamentul :))

  2. ioi, ce ușoară întrebare :) . cum eu nu mă prea bag în poze (ca să nu le stric, firește), tare ușor mi-e să îmi aduc aminte. că-i făcută anul ăsta, prin februarie, cu ditamai Nikon-ul (se pune, sau nu se încadrează la specificațiile tehnice ale selfie-ului?), undeva într-un muzeu etnografic. și asta am făcut-o numa’ că îmi tot cerea cineva o poznă cu je.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)