Mai ţineţi minte când v-aţi făcut primul selfie?

Ovidiu Coman, care nuş cum dracu a găsit fotografia de mai jos, zice că eu aş fi inventatorul selfie-ului. Căci în această fotografie am fost surprins când îmi făceam un selfie în Parlamentul European din Bruxelles, în toamna lui 2008. Abureli, fireşte, căci egocentrisme de astea foto face lumea înainte de a se fi inventat apratele de fotografia. Remember autoportretele marilor pictori? Nişte selfiuri, desigur. Care acum sunt declarate artă :D

Suntem la 6 ani distanţă de fotografia de mai jos. De unde era să ştiu eu că eu executam un selfie atunci? Şi că acest cuvânt va intra în dicţionarele serioase şi de referinţă? Eu doar mă prosteam atunci. Sau ceva. Ca să vezi unde şi când dai şi unde şi când crapă… :))

Apropo, dacă ar fi să vă provoc să îmi spuneţi când v-aţi făcut primul selfie, aţi zice? Sau, mai bine zic, v-aţi aduce aminte? Şi, ca să mergem cu provocarea până la capăt, sunteţi în stare a fi capabili să arătaţi şi poza pe care aţi făcut-o atunci? Aşa cum, după cum vedeţi, fac eu :D Consideraţi-o un fel de lepşă. Dacă nu cumva a murit genul între timp, fireşte.

PS Acum îmi dau seama ce telefon aveam. Era ceva chinezărie cu dual sim şi creion de ăla (că nu ştiu cum îi zice) de atingeai cu el ecranul. Ce vremuri, domle, ce vremuri… :))

chinezu selfie parlamentul european

 

15 comentarii la “Mai ţineţi minte când v-aţi făcut primul selfie?

 1. zoltybogata Răspunde

  Majoritatea telefoanelor sunt chinezări sa-u de alea făcute pe vapor :D . Multă sănătate

  • Cristian China Birta Răspunde

   Or fi chinezării, nu zic nu. Dar telefonul ăla al meu din 2008 este THE CHINEZĂRIE! Căci am aşteptat vreo 2 săptămâni să mi-l aducă vaporul şi tare mă mai dădeam rotund cu el… Bine, a ţinut doar vreo 2 luni, după care au picat toate de pe el, nu mai mergea neam :))

 2. Loredana Pricopie Răspunde

  Aveai parul scurt?=))

 3. coolnewz Răspunde

  se pune si daca nu a fost facuta cu telefonul, ci cu o biata sapuniera?
  atunci primul selfie de care-mi aduc aminte a fost in 2005, 23 sau 24 decembrie :)) Tin minte ca stateam la poza concentrati sperind sa fim in cadru :D si din greseala am apasat pe on/off, in felul asta aparatul lasindu-ne cu buza umflata. A trebuit sa mai facem odata aranjamentul :))

 4. Sabina Cornovac Răspunde

  Domn profesor de chimie :)))

 5. Călin Răspunde

  ioi, ce ușoară întrebare :) . cum eu nu mă prea bag în poze (ca să nu le stric, firește), tare ușor mi-e să îmi aduc aminte. că-i făcută anul ăsta, prin februarie, cu ditamai Nikon-ul (se pune, sau nu se încadrează la specificațiile tehnice ale selfie-ului?), undeva într-un muzeu etnografic. și asta am făcut-o numa’ că îmi tot cerea cineva o poznă cu je.

 6. pegassus Răspunde

  Porto, 2008 :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: