Adică cum, bre, să aleg eu între Cristina Bazavan şi Manafu?!

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Ciudată mai e şi viaţa asta de blogger câteodată… Adică am şi eu un amic masiv 2.0, adicătelea Manafu. Şi am şi eu o amică masivă 2.0, adicătelea Cristina Bazavan. Iar acum ăştia doi se ceartă de zici că ar fi ceva mini-festival de film „Care PE Care”. Dar nu pe bani, maşini, vile sau bărci pneumatice. Nope, sfada nu este pe de astea sănătoase, de om întreg la cap şi care pune ban pe ban la puşculiţă. Nu, fraţii mei de sânge internautic, ei se ceartă pe alte alea. Pe filme, dacă vă vine să credeţi aşa ceva! Neşte ‘ntelectuali, ce să mai…

Haidi, bre, ce ceartă mai e şi asta? Adică nu v-aţi putut lua şi voi de la, cum ziceam, conturi în bancă şi pânză de veliere sau ceva? De la filme, auzi… Da ce au filmele astea, mă rog, de atentează aşa de tare la ontologicul nostru de fiinţe sugătoare de frumos, dacă îmi permiteţi? Ce, nu putem trăi fără filme sau cum? Ia mai lăsaţi-mă cu pretenţii de astea culturale.

V-am greşit eu cu ceva de mă puneţi să aleg între voi doi? Pe mine, amicul vostru 2.0! Cum să aleg eu, par egzamplă, între a recunoaşte public şi oficial că sunt fan seria „Die Hard” şi a recunoaşte public şi oficial că m-aş uita oricând cu imensă plăcere la „Love Actually”? De ce mă puneţi să admit în faţa tuturor că seria „Lethal Weapon” este în topul meu personal ever, dar şi că rânjesc coraconul la maximum la un film precum „Notting Hill”? Hai că m-aţi enervat, zău aşa…

Bine că sunt plecat când o să vă duelaţi voi în finală sau ceva, pe terasa Promenada. Norocul vostru că am treabă în Constanţa în acele clipe, căci altfel, dacă eram acolo, jar mâncaţi! Hai pa, nu mai vorbesc cu voi. Până data viitoare!

manafu bazavan

PS O ştiţi pe aia cu pamfletul, da? :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Adică cum, bre, să aleg eu între Cristina Bazavan şi Manafu?!”

      1. Buna Cristi, Cristina se referea la greseala nu nume din titlu: Cristian Bazavan in loc de Cristina Bazavan.

        Mi-ar fi placut sa ma semnez Cristina, in caz ca nu erau suficienti de Cristi si Cristine in comentariu :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)