Oferim 500.000 afişări pentru bloggeri pe romanialibera.ro (OK)

În ce 7 ani de când prestez în minunata lume 2.0, mi-am dat seama că există un mititel paradox, dacă îmi permiteţi să spun aşa, când vine vorba despre relaţia dintre bloggeri şi presă. Nu este singurul, fireşte, dar doar despre acesta, cu voia dumneavoastră, aleg să vorbesc acilea. Aş sintetiza acest paradox după cum urmează: există mulţi bloggeri care consideră că presa e pe moarte şi că jurnaliştii sunt naşpa, dar aceloraşi bloggeri le creşte ficatul corespunzător dacă apar în presă. Nu contează că sunt doar menţionaţi, uneori ca sursă (dap, se întâmplă şi minuni de astea) sau că a făcut ceva care merită dat la ziar. Sau că apar într-un interviu. Sau, după cum puteţi vedea oferta de mai jos, că le apare un banner pe siteul unui ziar.

Poate că ar merita să discutăm odată de ce se întâmplă asta, de ce unii bloggeri simt că e ceva pe sistem de validare extra-blogosferă atunci când apar în presa tradiţională. Şi de ce, în acelaşi timp, consideră că presa e naşpa.

În ceea ce mă priveşte, am scris cam de ce nu cred eu că presa moare. Mă rog, o anumită parte a presei. Căci cei care fac de astea sau de astea nu prea mai sunt presă, sunt cu totul altceva.

Serios, poate discutăm pe tema asta. Ar ieşi, cred, ceva interesat din discuţia asta. Până atunci, însă, avem o ofertă pentru bloggeri care vor să aibă banner pe romanialibera.ro. În total sunt 500.000 de afişări pe site. Adică o să fie niscaiva expunere către un public pe care în mod normal nu prea îl targetezi cu blogul.

Aş vrea să participaţi cât mai mulţi la această campanie, nu neapărat pentru premiile puse în joc (deşi nu sunt de colea), ci ca un experiment pe care îl facem împreună. Adică noi, bloggerii, să vedem cu ce ne alegem după expunerea pe un site trafic aşa cum este romanialibera.ro, iar cei de la România Liberă să vadă cam cu ce au rămas după campania asta.

Chiar cred că astfel de experimente încrucişate, cum ar veni, ne ajută să ne înţelegem mai bine unii pe alţii şi, mai ales, să înţelegem unde este zona noastră de intersecţie în această atât de complicată, dar atât de frumoasă, lume 2.0.

banner-campanie-romania-libera

Notă: Această postare endorseză o campanie Kooperativa 2.0, de aceea este marcată cu (OK), conform politicii advertoriale de pe acest blog.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Oferim 500.000 afişări pentru bloggeri pe romanialibera.ro (OK)”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)