Două motive pentru care vă invit să participaţi la Social Media Artists

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Din pricini de organizarea agendei mele, voi susţine seminarul pe 2 iulie. Sorry…

——————-

Unii dintre voi aţi auzit de inimoasa iniţiativă „I learn, I help – Social Media Artists„, din cadrul „Help Smaranda„. Am fost teribil de onorat (şi emoţionat, dar asta să nu o mai ziceţi nimănui, căci trebuie să îmi păstrz alura de chinezu duru…) când mi s-a propus să fiu unul din traineri. Nu aş fi acceptat să fac parte din această iniţiativă dacă nu aş fi fost ferm convins că pot ajuta. Căci, când vine vorba despre blogging, trag nădejde că cei mai mulţi dintre voi ştiţi deja că nu am făcut umbră degeaba blogosferei în aceşti 7 ani de când propovăduiesc cuvântul 2.0. Aşa că voi reprezenta cu mare cinste echipa Kooperativa2.o pe 21 mai, ora 18.00, când o să fiu prezent în exerciţiul funcţiunii, cum ar veni.

Vă dau două motive mari şi late pentru care vă invit să luaţi parte  din această iniţiativă.

1. Aşa o puteţi ajuta pe Smaranda. Orice altceva am spune pe această chestiune este de prisos, aşa că mă opresc aici.

2. Chiar puteţi învăţa lucruri despre social media. Căci cei care se vor afla în faţa voastră ştiu lucruri. La greu. Şi sunt pregătiţi să le împărtăşească. Me included, fireşte. Manafu este unul din oamenii fără de care lumea social media în România (vorbim aici despre straturile profesioniste, ca să le zic aşa, generic) nu ar fi ce este. Alexandru Negrea ştie despre facebook enorm de mult, căci am imensa bănuială că el chiar iubeşte această reţea şi că are o relaţia cu totul specială cu ea. Raluca Duţă este om de bază pe social media într-o agenţie care a dovedit în ultimii doi ani că ştie masiv cum se pune problema în 2.0. Ionuţ Munteanu vă poate spune despre online marketing mai multe decât puteţi voi crede că se poate spune despre aceasta. Iar eu, cu voia dumneavoastră, chiar mă pricep la ce înseamnă blogging.

Cele 5 workshopuri de Social Media Marketing au loc in perioada 21 mai – 25 iunie, la sediul IAA Romania, in zilele de miercuri, intre orele 18.00 si 21.00. Participarea la intreaga serie de 5 traininguri costa 300 de euro, iar inscrierile se fac pana pe 20 mai, ora 18.00, printr-un e-mail la iulia at IQads.ro Suma obtinuta va fi donata integral cauzei HELP SMARANDA (dupa plata impozitelor aferente).

Vă mulţumesc şi vă aştept la locul faptei.

social media artists help smaranda

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)