Pe 10 mai ne vedem în Craiova la Social Media for Students

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Perioada asta m-am cam lipit de Craiova, ca să zic aşa. Pentru că pe 10 mai o să fiu prezent la Social Media for Students (înscrierile aici), o isprava marca Manafu, care a răspuns invitaţiei lui Rareş şi la care am zis “prezent” şi eu, alături de Alex Negrea, Andrei Cismaru şi Lucian Prejbeanu.

social media for students craiova

Numai ce am mai fost în Craiova în februarie, când am lansat Kooperativa 2.o ac0lo, iar mai apoi, în aprilie, la Craiova 2.0 online, la invitaţia lui Daniel Botea :))

Ultima dată când am fost în Bănie, Mihai Firică m-a invitat în emisiunea lui de la Digi 24 Craiova, unde m-am desfăşurat în stilul propriu, căci am vorbit cu drag despre blogging şi despre bloggeri, dar am şi zis lucrurilor pe nume atunci când a fost cazul. De remarcat atitudinea foarte potrivită pentru mine a lui Mihai, care mi-a pus toate întrebările care trebuiau şi care a intervenit doar atunci când trebuia să mă aducă pe făgaşul potrivit al discuţiei :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Pe 10 mai ne vedem în Craiova la Social Media for Students”

  1. Pingback: La ce credeţi că se face reclamă în clipul "Noi ştim să facem coca"? - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)