Mă laud cu trei apariţii editoriale 2.0, cum ar veni

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Cum nu fac umbră blogosferei româneşti cu iz antreprenorial degeaba :D, din când în când mă mai bagă lumea în seamă şi mă mai întreabă câte una, alta. Iar eu, fireşte, mânat de o deschidere către tot ce mă iscodeşte, le răspund cu mare drag :) După cum puteţi vedea în cele trei isprăvi de mai jos.

Musiu Alexandru şi musiu Costin au bobinat un e-book despre „Tendinţe în publishingul online„. Mi-am dat şi eu cu părerea pe acolo, atâta cât m-a dus capul, desigur. Vă recomand să îi descărcaţi şi să îl citiţi, căci se spun lucruri interesante pe acolo. Iar dacă reuşiţi să citiţi şi printre rânduri… :D

tendinte publishing online 2014-2015

Am respins categoric sintagma „literatură de comsum” în ancheta realizată de Hyperliteratura. Căci, după mintea mea, toată literatura se consumă, că doar de aia e făcută. Diferă cantitaţile, ca să le  zicem aşa. Dar atât. Iar a trage linia aia naşpa între „asta este literatură bună” şi „asta sucks” este un ambiţios program – vorba enervantului mare general francez – de o futilitate extremă.

Cristina Bazavan a realizat un e-book cu 50 de opinii „bărbăteşti” despre dragoste şi iubire. Am zis şi eu ce aveam de zis, căci am fost binecuvântat cu multă expertiză pe capitolul ăsta, aşa să ştiţi :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Mă laud cu trei apariţii editoriale 2.0, cum ar veni”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)