Ce beneficii ai ca magazin online dacă te înscrii în competiţia GPeC 2014?

Vreau să înţelegeţi ce zic în titlu fix aşa cum o zic, adică vă rog să îmi spuneţi ce beneficii are un magazin online dacă se înscrie în comnpetiţia GPeC (Gala Premiilor eCommerce) 2014. Eu susţin această ispravă, căci feng shuiul meu îmi spune că merită susţinută orice ispravă care face ceva pentru zona asta, dar, recunosc, nu mă pricep decisiv la această industrie. Aşa că, pe stilul cu care v-aţi obişnuit, prefer să vă întreb, cu nădejdea că voi învăţa mai multe despre chestiune.

Îmi fac cuvenita datorie să spicuiesc (frumos cuvânt, ar trebui să îl folosesc mai mult :D) din comunicatul oficial câteva beneficii. Cu rugămintea să îmi confirmaţi că aşa este şi, dacă simţiţi că este nevoie, să le luaţi un pic la pilă, cum ar veni.

Taxa de participare in competitia GPeC 2014 este de 250 euro, dar magazinele inscrise castiga servicii de peste 3000 euro:

– au acces la ambele rapoarte de jurizare, o astfel de evaluare profesionista costand peste 2000 euro;

– magazinele online romanesti primesc Marca de Incredere TRUSTED gratuit pentru 12 luni (economisesc inca 120 euro – costul acordarii Marcii daca nu s-ar inscrie in competitia GPeC);

– au acces la tool-urile de optimizare a conversiilor si A/B testing Marketizator si Vibetrace (adica inca un beneficiu de 800 euro, cat ar costa abonamentele lunare la cele 2 tool-uri);

– primesc consultanta avizata de la membrii juriului in cadrul Intalnirilor Consultative GPeC, iar magazinele online care se inscriu in competitia GPeC 2014 pana pe 9 Mai inclusiv, au acces gratuit la GPeC Summit in limita a 2 persoane/magazin (3 zile de Conferinta, Workshopuri si E-Commerce Expo – eveniment desfasurat in Bucuresti, pe 26-27-28 Mai).

Inscrierea magazinelor in competitie se face completand formularul de pe website-ul GPeC.ro pana pe 23 Mai 2014, ora 23:59 (ora Romaniei). Magazinele online care se inscriu pana pe 9 Mai 2014 (inclusiv), beneficiaza de gratuitate in participarea la GPeC Summit, in limita a 2 persoane/magazin (adica economisesc inca 254 euro). 

Vă dau integral şi comunicatul oficial, ca să aveţi toată informaţia: Comunicat de presa lansare GPeC 2014

gpec-2014-lansare (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)