Ce au vrut să spună autorii cu aceste trei campanii?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Poate o să îmi fac un obicei acilea pe chinezu.eu din a vă atrage atenţia asupra unor campanii care mie îmi fac sprânceana să mi se ridice. Nu vă spun dacă vorbim de sprânceana dreaptă (aia e de bine) sau sprânceana stângă (aia e de rău) căci am da cu maieutica 2.0 de gard, ca să nu o zic mai rău. Eu doar vi le prezint şi vă invit să discutăm despre ele, dacă vi se par ok din punct de vedere al mesajului, al execuţiei, al aia, al aia.

Începem cu cele trei campanii de mai jos. Pe care vi le prezint pe scurt. Voi puteţi să vă spuneţi părerea în comentarii cât de pe lung vreţi.

Iepuraşul prudent ne spune, cu ocazia Freedom Day, că „unde nu e abstinenţă, ţopăială cu prudenţă„. Este vorba despre campania „Planifică Neprevăzutul”  (vă dau şi pagina de facebook) focusată pe contracepţia orală de lungă durată. Pe lângă informaţiile oficiale despre campanie, am primit ce vedeţi mai jos.

IMG_9485 (Medium)

Steluţa, Negruţa şi Albuţa sunt o vacă, o bivoliţă şi o oaie. Pe care le-am primit sub formă de carte poştală, însoţite de o lingură de lemn, după cum puteţi vedea în poza de mai jos. Nu scrie nicăieri din partea cărui brand este acest „colaj”, dar sloganul „Lapte din inima Ardealului” ne cam spune ce şi cum. Doar că eu, după cum spuneam mai sus, vă dau doar informaţia exact aşa cum o primesc.

IMG_9484 (Medium)

vitamina mReady este o campanie de recrutare pentru a gasi super programatori Android. Conform comunicatului oficial, „mReady cauta 5 pasionati de tehnologie, aflati in permanenta la curent cu noutatile din domeniu, eficienti la nivelul lucrului in echipa, cu un strop de umor si cunostinte solide de codare la purtator. Pozitiile deschise incep de la nivelul de junior code manager pana la nivelul de senior code manager, astfel incat pot aplica atat programatori cu experienta, cat si studenti in ani terminali sau la master„.

Weekend-ul la Birou

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)