Câştigătorul pachetului smartphone plus cartelă de la Vodafone este…

Zilele trecute vă provocam să mă ajutaţi să găsesc pe cineva care nu are net mobil şi căruia Vodafone să îi ofere un smarpthone şi o cartelă, în cadrul iniţiativei Împreună aducem toată România pe internet“, care a venit şi cu nişte oferte speciale. Mi-a fost foarte, foarte greu să aleg. Pentru că au fost propuse câteva poveşti teribil de interesante. Aşa că am format un mini-colectiv de oameni ai muncii 2.0, pe care i-am rugat să mă ajute să decid câştigătorul. Am centralizat propunerile lor şi am hotărât: câştigătoare este kitty, cu comentariul pe care îl redau integral mai jos. 

Vă mulţumesc tuturor pentru propuneri şi pentru că m-aţi pus la treabă :)

——————-

Stiu eu sigur un om care nu are net: iubita varului meu. A avut pana acum vreo luna cand i-a surprins taica-sau pe amandoi. Pe strada, nu in pat. Dupa o luna in care nu se mai vazusera.

Pe strada a fost cum a mai fost, in fond nu se putea inrosi mai mult decat culoarea rosie atunci cand un dulap se rasteste pana ramane fara aer, isi trage suflarea, isi ia avant, se rasteste iar, se odihneste, gesticuleaza amenintator si o tine tot asa pana incepe sa se contrazica singur, timp in care persoana in cauza isi doreste din suflet ca teleportarea sa nu fi existat doar in star trek. Tatal este genul cioban rugbist. Vorbeste putin si actioneaza mult si cu simt de raspundere.

Cablul de net a fost urmatoarea lui victima; a sfarsit in lama cutitului ca un purcel de Craciun. Apoi mandrul Putin a anexat cablurile de alimentare de la unitate si de la monitor, ca sa se stie o treaba. In final s-a luptat cu telefonul (cadou de la el) si, ca o certitudine a maretiei sale, l-a injosit sub talpa pantofului.

Varul meu — cu idealuri artistice, tatal ei — cu idealuri mai “pragmatice”. Varul nu corespunde cerintelor vremurilor — casa, masina etc. Tatal a stabilit cerintele vremurilor. Ei se stiu de 2 ani. Tatal nu vrea sa il stie nici acum. Varul meu stie foarte bine ce vrea. Si tatal stie foarte bine ce vrea. Chiar si ea stie foarte bine ce vrea. Si tatal stie foarte bine ce vrea.

Mai tin legatura pe telefonul vreunei colege de 2-3 ori pe zi in timpul pauzelor ei dintre ore. De vorbit de acasa nu se pune problema, apucaturile directiei a 5-a sunt omniprezente acolo.

Nu este o poveste lacrimogena si dramatica, nu este nimeni pe moarte si nici nu depinde viata cuiva de netul pe mobil. Daca va fi posibil sa le transform tristetea intr-o ecranizare digitala a lui Romeo si Julieta ar fi grozav, daca nu, navigare placuta castigatorului!

7 comentarii la “Câştigătorul pachetului smartphone plus cartelă de la Vodafone este…

 1. Natural Răspunde

  Love is in the air, nelimitat :)

 2. zoltybogata Răspunde

  Felicitări pentru câștigătoare. Multă sănătate

 3. Gigi Răspunde

  :) Felicitări, kitty!

 4. Tudor Răspunde

  Felicitari pentru aceasta alegere

 5. Cristian China Birta Răspunde

  Va spun din nou: a fost foarte greu sa aleg… De aceea am apelat la recomandarile unor prieteni, am zis sa am o privire din exterior, cum ar veni. Si a iesit ce a iesit :)

 6. mihaibuninet Răspunde

  Felicitari cistigatorului ,dar de ce nu putem accesa blogul lui ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: