Câştigătorul pachetului smartphone plus cartelă de la Vodafone este…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute vă provocam să mă ajutaţi să găsesc pe cineva care nu are net mobil şi căruia Vodafone să îi ofere un smarpthone şi o cartelă, în cadrul iniţiativei Împreună aducem toată România pe internet“, care a venit şi cu nişte oferte speciale. Mi-a fost foarte, foarte greu să aleg. Pentru că au fost propuse câteva poveşti teribil de interesante. Aşa că am format un mini-colectiv de oameni ai muncii 2.0, pe care i-am rugat să mă ajute să decid câştigătorul. Am centralizat propunerile lor şi am hotărât: câştigătoare este kitty, cu comentariul pe care îl redau integral mai jos. 

Vă mulţumesc tuturor pentru propuneri şi pentru că m-aţi pus la treabă :)

——————-

Stiu eu sigur un om care nu are net: iubita varului meu. A avut pana acum vreo luna cand i-a surprins taica-sau pe amandoi. Pe strada, nu in pat. Dupa o luna in care nu se mai vazusera.

Pe strada a fost cum a mai fost, in fond nu se putea inrosi mai mult decat culoarea rosie atunci cand un dulap se rasteste pana ramane fara aer, isi trage suflarea, isi ia avant, se rasteste iar, se odihneste, gesticuleaza amenintator si o tine tot asa pana incepe sa se contrazica singur, timp in care persoana in cauza isi doreste din suflet ca teleportarea sa nu fi existat doar in star trek. Tatal este genul cioban rugbist. Vorbeste putin si actioneaza mult si cu simt de raspundere.

Cablul de net a fost urmatoarea lui victima; a sfarsit in lama cutitului ca un purcel de Craciun. Apoi mandrul Putin a anexat cablurile de alimentare de la unitate si de la monitor, ca sa se stie o treaba. In final s-a luptat cu telefonul (cadou de la el) si, ca o certitudine a maretiei sale, l-a injosit sub talpa pantofului.

Varul meu — cu idealuri artistice, tatal ei — cu idealuri mai “pragmatice”. Varul nu corespunde cerintelor vremurilor — casa, masina etc. Tatal a stabilit cerintele vremurilor. Ei se stiu de 2 ani. Tatal nu vrea sa il stie nici acum. Varul meu stie foarte bine ce vrea. Si tatal stie foarte bine ce vrea. Chiar si ea stie foarte bine ce vrea. Si tatal stie foarte bine ce vrea.

Mai tin legatura pe telefonul vreunei colege de 2-3 ori pe zi in timpul pauzelor ei dintre ore. De vorbit de acasa nu se pune problema, apucaturile directiei a 5-a sunt omniprezente acolo.

Nu este o poveste lacrimogena si dramatica, nu este nimeni pe moarte si nici nu depinde viata cuiva de netul pe mobil. Daca va fi posibil sa le transform tristetea intr-o ecranizare digitala a lui Romeo si Julieta ar fi grozav, daca nu, navigare placuta castigatorului!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Câştigătorul pachetului smartphone plus cartelă de la Vodafone este…”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)