Nu contează cât de lung ai părul, ci contează cât de hipster eşti

În filmul „Această lehamite” este o scenă memorabilă, pe care o livrez de fiecare dată celor care, din te miri ce motive, dau verdicte din vârful neuronului când vine vorba despre chestiuni pe care nu le înţeleg sau pe care, după caz, nu fac un minim efort să le înţeleagă. În film, personajul interpretat de Horaţiu Mălăele şi-a făcut un scop masiv din a reuşi să i-o tragă unei dudui, nu mai ţin minte ce şi cum. Şi, oarecum pe neaşteptate, vine momentul în care poate să se apuce de treabă. Doar că, din cauza unei surescitări păguboase (ca să nu îi zic altfel…), personajul lui Mălăele nu reuşeşte nicicum să îşi monteze prezervativul. După câteva încercări eşuate lamentabil, stimabilul aruncă prezervativul, adoptă o atitudine de nobil falimentar şi sloboade verdictul irefutabil: „eşti frigidă„.

Aşa şi cu termenul de hipster. Cu care îi încoronăm pe toţi cei care, din diverse motive, aleg ori să se îmbrace mai cu ştaif decât suntem noi în stare sau doritori să o facem sau care gândesc mai – cum să îi zic… – motivaţional şi mai cu norişori rozalii acerb ancoraţi în meandrele concretului contemporan. Cum nu îi înţelegem sau nu vrem să îi înţelegem, poc îi pleznim cu termenul de „hispteri”. Ca să ne fie nouă mai uşor să trecem prin viaţă, desigur.

3 comentarii la “Nu contează cât de lung ai părul, ci contează cât de hipster eşti

  1. Florina Răspunde

    Am crescut,am trait cu melodiile Cenaclului Flacara… a acestor mari artisti care s-au lansat in cadrul acestui curent muzical.Va multumesc ca mi-ati reamintit de piesa

  2. catalin Răspunde

    Aleluia! In sfarsit a spus-o cineva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: