Este că ne cam plac Ţestoasele Ninja? :D

Nici acum nu reuşesc să înţeleg full option cum a putut avea nebnuia cu Ţestoasele Ninja un succes atât de mare şi întins pe atâtea generaţii. Pe bune, bre, vorbim despre nişte ţestoase karatiste sau ceva! Întregi la cap suntem să ne placă atâta vreme şi din atâtea poziţii nişte cocomârţi de ăştia carapacioşi? :))

Dap, totul ar fi trebuit să fie, din perspectivă teoretică, împotriva succesului unui astfel de serial. Dar practica ne-a arătat că a rupt tot. Dovadă irefutabilă că de aia e faină lumea asta, pentru că, de multe ori, socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg :D

Când eram tinerel, mă uitam de zor la ţestoasele cu pricina. Copiii mei, pe rând, s-au binoclat corespunzător la figurile figurinelor, ca să le zic aşa. Iar povestea – aflu dintr-un comunicat, pe care vi-l rezum mai jos – continuă. Ca să vezi… :D

Michelangelo, Donatello, Raphael și Leonardo, țestoasele mutante cu nume de artiști renascentiști, continuă să aplice învățăturile primite de la maestrul Splinter în noul sezon care va începe duminică, 20 aprilie, ora 19:00 pe nickelodeon.

Vor avea loc noi mutații majore. Apar noi răufăcători și noi fețe prietenoase care vor schimba totul în noile episoade din Țestoasele Ninja, în fiecare duminică, de la ora 19:00.

Până atunci, aventurile celor patru țestoase mutante instruite de către senseiul lor șobolan în arta ninjutsu vor putea fi urmărite pe nickelodeon pe 19 și 20 aprilie, începând cu 13:30 într-un maraton al sezonului 1.

TMNT_SS13_Grp_002_CGI_REV

3 comentarii la “Este că ne cam plac Ţestoasele Ninja? :D

 1. georgiana ene Răspunde

  desenele copilariei. cred ca o sa mai las filmele de duminica si o sa ma uit la testoase :).

  merci pentru info.

 2. Paul Cristian Răspunde

  Mama, cand am vazut articolul si poza direct mi-am adus aminte de momentele cand ne jucam jocuri pe TV (cu caseta) si aveam jocuri cu testoasele ninja. Ce vremuri si cat de repede a evoluat tehnologia :)

 3. Cristian China Birta Răspunde

  Bre, ce frumoşi tineri eram, mai ales voi.. Şi ce urâţi şi bătrâni sunteţi, mai ales io… =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: