20.07.2017

Vă întreb direct: voi nu vă simţiţi bine când ajutaţi nişte români să câştige?

Hai să încep cu apelul meu către voi: The Pole Society este un proiect foarte fain al unor români şi are nevoie de voturile voastre. Asta a fost pe scurt, direct la obiect. Mai jos detaliez un pic, ca să înţelegem mai bine de ce vă rog din coracon să îi votaţi.

The Pole Society este prima aplicaţie de advertising mobile to outdoor. Adică, pe româneşte, poţi să încarci un afiş (să îi zicem generic) direct din telefonul tău mobil pe unul din panourile digitale alea mari de le vedem peste tot. Recomand ce a scris Luminiţa pe chestiunea asta, o să înţelegeţi mai bine.

Ca să votaţi proiectul trebuie să intraţi aici, să aşteptaţi vreo 4 secunde (se mişcă un pic mai greu siteul) să vă apară proiectul românilor noştri, după care să votaţi cu un Like. Nu e mare şmecherie. De procedură zic, fireşte. Căci votul vostru este o mare, mare şmecherie, vă asigur :)

Ar fi grozav dacă aţi spune şi altora să voteze proiectul băieţilor. Cum puteţi, pe unde puteţi. Tocmai ca să răspundeţi, astfel, la ce v-am întrebat în titlu. Căci nu-i aşa că a ajuta pe cineva doar pentru că poţi este un sentiment tare fain? :)

PS Dacă sunteţi bloggeri, avem o campanie pentru voi. Vă puteţi pune blogul pe unul din panourile alea digitale, ca să vă vadă lumea ce frumoşi sunteţi :D

The Pole Society

 

 

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Cum ne fentează filtrele Instagram

Kooperativa 2.0 pe locul I în topul agenţiilor digitale

3 comentarii

 1. joi, 17 aprilie 2014, 12:01

  Exista si o programare a postarilor pe panotica? Cum se face selectia solicitarilor? Daca sunt mai multe simultan?

  Răspunde
  • joi, 17 aprilie 2014, 12:26

   @Corina, da, fiecare utilizator poate alege ce slot orar doreste. Daca un anumit slot se „umple”, devine imediat indisponibil pentru ceilalti useri pana la eliberare.

   Selectia se face pe principiul „primul venit, primul servit”. Desi am avut foarte multe cereri, momentan nu a existat nicio situatia in care sa se suprapuna 100% simultan.

   Multumim pentru vot!

   Răspunde
 2. joi, 17 aprilie 2014, 12:02

  Si… da, ne simtim mai bine :)

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *