Vă întreb direct: voi nu vă simţiţi bine când ajutaţi nişte români să câştige?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Hai să încep cu apelul meu către voi: The Pole Society este un proiect foarte fain al unor români şi are nevoie de voturile voastre. Asta a fost pe scurt, direct la obiect. Mai jos detaliez un pic, ca să înţelegem mai bine de ce vă rog din coracon să îi votaţi.

The Pole Society este prima aplicaţie de advertising mobile to outdoor. Adică, pe româneşte, poţi să încarci un afiş (să îi zicem generic) direct din telefonul tău mobil pe unul din panourile digitale alea mari de le vedem peste tot. Recomand ce a scris Luminiţa pe chestiunea asta, o să înţelegeţi mai bine.

Ca să votaţi proiectul trebuie să intraţi aici, să aşteptaţi vreo 4 secunde (se mişcă un pic mai greu siteul) să vă apară proiectul românilor noştri, după care să votaţi cu un Like. Nu e mare şmecherie. De procedură zic, fireşte. Căci votul vostru este o mare, mare şmecherie, vă asigur :)

Ar fi grozav dacă aţi spune şi altora să voteze proiectul băieţilor. Cum puteţi, pe unde puteţi. Tocmai ca să răspundeţi, astfel, la ce v-am întrebat în titlu. Căci nu-i aşa că a ajuta pe cineva doar pentru că poţi este un sentiment tare fain? :)

PS Dacă sunteţi bloggeri, avem o campanie pentru voi. Vă puteţi pune blogul pe unul din panourile alea digitale, ca să vă vadă lumea ce frumoşi sunteţi :D

The Pole Society

 

 

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Vă întreb direct: voi nu vă simţiţi bine când ajutaţi nişte români să câştige?”

    1. @Corina, da, fiecare utilizator poate alege ce slot orar doreste. Daca un anumit slot se „umple”, devine imediat indisponibil pentru ceilalti useri pana la eliberare.

      Selectia se face pe principiul „primul venit, primul servit”. Desi am avut foarte multe cereri, momentan nu a existat nicio situatia in care sa se suprapuna 100% simultan.

      Multumim pentru vot!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)