M-au învăţat cei de la Selgros cum se face drob. Teoretic… :D

Pe scurt, chestiunea a fost cam aşa. Ajung la birou şi sunt informat că am primit un colet de la Selgros România. Cel din imaginea de mai jos.

Hait, îmi zic, o fi ceva bombă! Nu eram departe de adevăr… Era o bombă. Una calorică. Dar una de aia de se pupă corespunzător cu feng shuiul meu de mare amator de drob de miel. Căci în această cutie frigorifică (evident, v-aţi prins, asta era) aveam toate ingredientele pentru a face un drob de miel de mare angajament. Toate, vă spun. Plus un cozonac şi o sticlă de vin, ca să avem ce bea după ce mânca, pe stil gospodăresc, nu aşa la voia întâmplării :))

Ocazie cu care am bifat o premieră în istoria mea de 7 ani de blogging: este pentru prima dată când primesc ceapă verde pe post de… cadou :)) Care ceapă verde pentru mine e ca pâine pentru alţii, merge la orice. Şi deserturi aş putea servi cu ceapă verde, zău :D

Şi ca să fie treaba treabă şi drobul drob, am primit şi nişte reţete. Pe care, fireşte, le împărtăşesc cu voi: Brosura Drobul aceeasi traditie.

reteta drob de miel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.