M-au învăţat cei de la Selgros cum se face drob. Teoretic… :D

Pe scurt, chestiunea a fost cam aşa. Ajung la birou şi sunt informat că am primit un colet de la Selgros România. Cel din imaginea de mai jos.

Hait, îmi zic, o fi ceva bombă! Nu eram departe de adevăr… Era o bombă. Una calorică. Dar una de aia de se pupă corespunzător cu feng shuiul meu de mare amator de drob de miel. Căci în această cutie frigorifică (evident, v-aţi prins, asta era) aveam toate ingredientele pentru a face un drob de miel de mare angajament. Toate, vă spun. Plus un cozonac şi o sticlă de vin, ca să avem ce bea după ce mânca, pe stil gospodăresc, nu aşa la voia întâmplării :))

Ocazie cu care am bifat o premieră în istoria mea de 7 ani de blogging: este pentru prima dată când primesc ceapă verde pe post de… cadou :)) Care ceapă verde pentru mine e ca pâine pentru alţii, merge la orice. Şi deserturi aş putea servi cu ceapă verde, zău :D

Şi ca să fie treaba treabă şi drobul drob, am primit şi nişte reţete. Pe care, fireşte, le împărtăşesc cu voi: Brosura Drobul aceeasi traditie.

reteta drob de miel

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)