Ghiolbănia 2.0 comisă de Zapper News

Adică pe lângă că eşti un agregator (a se citi giumbeşti din munca altora şi iei şi tu un comision nemuncit), mai comiţi şi ghiolbănia să mă pui la parteneri, fără să mă întrebi nimic şi fără să ai minimum bun simţ să te gândeşti că atunci când faci astfel de lucruri eşti din categoria delight. Turkish delight. Sau, ca variantă de lucru, ai făcut intenţionat asta, nu din naivitate, caz în care mă retrag spăşit şi mă declar învins definitiv de scârnicia sufletească a unora care numesc asta gândire strategică and shit. Pardon, delight. Turkish delight.

PS Nope, nu m-am enervat sau ceva, căci nu am pe cine, zău. Dar scriu aceste rânduri pentru că mulţi v-aţi arătat surprinderea când m-aţi văuzut parteneri la grozăvia cu pricina. Motiv pentru care vă mulţumesc. Pentru că v-aţi arătat surprinşi, ştiind că este peste puterile feng shuiului meu să fac de astea :)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “Ghiolbănia 2.0 comisă de Zapper News”

    1. Prioritatea termenilor este printre ultimele lor probleme. Căci asta este, oricum, o chestiune ce tine strict de ei. Dar când ne bagă şi pe alţii în oala naşpa pe care o frecangesc pe acolo, aşa de tare mi se rupe de proprietatea termenilor… Căci, nu-i aşa, un asemenea concept se bate masiv cap în cap cu ghiolbănismul de care au dat dovadă.

  1. asa se intampla in toate domeniile. mustim prin toate industriile de consultanti/căuci care au terminat alaltaieri facultatea, unii care copiaza nerusinat concepte sau modele de afaceri ai căror angajați au fost, după care ne defilează un succes iluzoriu de speakeri și ne mai și țin lecții de etică.
    ciudat este că-și găsesc adepți.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)