Ghiolbănia 2.0 comisă de Zapper News

Adică pe lângă că eşti un agregator (a se citi giumbeşti din munca altora şi iei şi tu un comision nemuncit), mai comiţi şi ghiolbănia să mă pui la parteneri, fără să mă întrebi nimic şi fără să ai minimum bun simţ să te gândeşti că atunci când faci astfel de lucruri eşti din categoria delight. Turkish delight. Sau, ca variantă de lucru, ai făcut intenţionat asta, nu din naivitate, caz în care mă retrag spăşit şi mă declar învins definitiv de scârnicia sufletească a unora care numesc asta gândire strategică and shit. Pardon, delight. Turkish delight.

PS Nope, nu m-am enervat sau ceva, căci nu am pe cine, zău. Dar scriu aceste rânduri pentru că mulţi v-aţi arătat surprinderea când m-aţi văuzut parteneri la grozăvia cu pricina. Motiv pentru care vă mulţumesc. Pentru că v-aţi arătat surprinşi, ştiind că este peste puterile feng shuiului meu să fac de astea :)

9 comentarii la “Ghiolbănia 2.0 comisă de Zapper News

 1. Alex Răspunde

  Ce? Cum? Cand? Unde? :))

 2. Sabina Cornovac Răspunde

  Bre, fa ceva mai mult decat postul asta :)

  • Cristian China Birta Răspunde

   Colega, si asa am facut mai mult decat trebuia. Din comoditate :)) ca sa pot da linkul asta catre cei care ma tot intreaba de parteneriatul pacii si sa nu tot explic :))

 3. Dan Răspunde

  Cred ca nu au proprietatea termenilor.

  • Cristian China Birta Răspunde

   Prioritatea termenilor este printre ultimele lor probleme. Căci asta este, oricum, o chestiune ce tine strict de ei. Dar când ne bagă şi pe alţii în oala naşpa pe care o frecangesc pe acolo, aşa de tare mi se rupe de proprietatea termenilor… Căci, nu-i aşa, un asemenea concept se bate masiv cap în cap cu ghiolbănismul de care au dat dovadă.

 4. Petre Răspunde

  Vezi ce se intampla daca esti „cel mai utilizat blogger” – te mai utilizeaza unii si fara voia ta.

 5. Manuela Răspunde

  asa se intampla in toate domeniile. mustim prin toate industriile de consultanti/căuci care au terminat alaltaieri facultatea, unii care copiaza nerusinat concepte sau modele de afaceri ai căror angajați au fost, după care ne defilează un succes iluzoriu de speakeri și ne mai și țin lecții de etică.
  ciudat este că-și găsesc adepți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: