Vizită de lucru la Carpatcement din Chişcădaga

Când am intrat pe porţile fabricii Carpatcement din Chişcădagă, aproape că am luat o piatră în gură. Pentru că era pentru prima oară când ajungem în „bârlogul” unui producător de ciment. Nu am luat nici o piatră pentru simplul motiv că nu am avut de unde :)) Şi nu că ar fi măturat special pentru noi, vorba lui Sebi. Era totul prea curat şi ar fi însemnat să caut pe sistem de detectiv un bolovan sau ceva, aşa că m-am lăsat păgubaş şi m-am focusat pe ce era de văzut acolo. Căci erau multe de văzut. Poate cam prea multe, dacă îmi permiteţi. Mai ales pentru cineva care bănuia că într-o astfel de fabrică timpul se măsoară în metri cubi, cum ar veni :)), dar nu în halul ăla.

Totul e masiv în această fabrică. Clădirile, utilajele, zonele de acces, instalaţia de ardere a cauciucurilor uzate (respect maxim pentru asta, respect maxim!), cuptorul cât China (dacă îmi permiteţi) unde se coace cimentul. Dar şi grija pentru mediu este imensă. Şi grija pentru siguranţa angajaţilor şi a vizitatorilor este imensă.

Din păcate, nu am prins în funcţiune cuptorul ăla imens în care se arde cimentul. Presupun că ar fi fost un adevărat spectacol să vezi la lucru ditai tubul de oţel în lungime cam de un teren de fotbal. Dar ne-am imaginat cum ar fi fost :)) Şi tot ne-a impresionat. Nu o să vă spun despre procesul în sine de producere a cimentului, pentru simplul motiv că nu l-am înţeles până în profunzimile sale intime, cum ar veni. Dar vă recomand să citiţi ce a scris Ghiocel şi Ionel, pe partea de sinteză a vizitei, precum şi ce a scris Tomata pentru un istoric al fabricii. De la Daniel vă recomand declaraţia directorului fabricii, iar la Loredana doar să vă uitaţi ce înseamnă să aduci o fashionistă într-o fabrică de ciment =))

Şi o galerie foto de la locul faptei.

PRO HD – Fabricat în Hunedoara este un eveniment organizat de Sebastian Bârgău,Denisa Bârgău şi Călin Bobora, în colaborare cu Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara şi susţinut de AVIS 3000CarpatcementRECOM SID Hunedoara şi Aqua Sara / Aqua Sara Facebook. Parteneri: Magazinele PRO HDKooperativa 2.0Vila FlamingoGlasul Hunedoareisăptămânalul REPLICA.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.