Cele mai interesante informaţii primite pe mail când am fost pe coclauri

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele astea mi-am permis o suavă rupere de ritm, aşa că am stat foarte puţin pe net, căci am avut de prestat în frumoasa ispravă Fabricat în Hunedoara – Pro HD. O să scriu în următoarea perioadă pe larg ce am sîvârşit şi ce am văzut acolo, dar până atunci am a vă oferi câteva informaţii, pe care le-am găsit în căsuţa de mail când m-am întors şi care, fireşte, mi s-au părut interesante (adică nu vi le dau pe toate, căci ar fi însemnat să aştern acilea un cearceaf de nu ne mai vedeam om cu persoană sau ceva…). Şi fac asta, ştiţi voi, pentru că comunicate :D

Exclent! Bursa de fericire, platforma online de strângere de fonduri, în care românii pot investi pentru dotarea secţiilor de oncologie din spitalele din țară, lansată de Asociaţia Dăruieşte Viaţă alături de Ogilvy&Mather România, a atins rezultate neașteptate în primele trei luni de la deschidere. Astfel, prin implicarea acționarilor generoși din România, care au investit în fericire, Bursa de Fericire are în acest moment un fond de 1 milion de euro.
Comunicatul oficialBursa_de_fericire_Comunicat-de-presa

Simpaticii de la Aqua Carpatica m-au informat că pe 22 martie se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Apei. Profit de ocazie să îi felicit pentru cei imediat 1 milion de fani de pe facebook, aşa cum stă bine unui brand care, o zic din nou, e simpatic foc :D

Îmi pare tare amuzantă (în sensul de simpatică) isprava cu Cărţile pe faţă, adicătelea cu… book selfie :D

Pe 21 martie a fost Ziua Mondială a Sindromului Down. Vă rog să vă uitaţi la clipul de mai jos. Şi dacă nu vă dă o lacrimă înseamnă că sunteţi mult, mult mai puternici sufleteşte decât mine…

Interesantă ideea Dero de a sărbători b căutând bucuria pe… internet :) Vă recomand, pentru a înţelege mai multe, comunicatul oficial: Comunicat de presa_Monitorizare presa Bucurie

Îmi place idee Ogilvy şi Romania’s Friends cu promovarea României prin intermediul Rando. Tot ce trebuie facut este ca utilizatorul sa foloseasca Rando avand in cadru un bilet pe care scrie “cometoromania.net” –  site-ul de unde cei care primesc mesajul pot afla tot felul de informatii despre tara noastra si isi pot organiza excursia in Romania. Aplicatia Rando poate fi descarcata gratuit din App Store, Google Play sau Windows Store si instalata pe orice telefon mobil dotat cu sistem de operare iOS, Android sau Windows.
Comunicat oficialcomunicat Ogilvy Come to Romania

Mă bucur pentru Alexandru Daminescu, 12 ani, din Timisoara, legitimat la FC Electrica 1869 Timisoara, cel care reprezintă România la Milan Junior Camp :)
Comunicatul oficialcomunicat Milan Junior Camp DAY, finala 2014 Milano, martie

Organizaţia studenţească VIP România (din care fac parte), a lansat ieri ediția a X-a aniversară a proiectului Good to Go. Invitați precum Paul Olteanu, Matei Psatta, Lucian Grămescu sau Mike Costache vor oferi participanților informații relevante pentru dezvoltarea unei afaceri iar investitorii Dragoș Nicolaescu, Matei Dumitrescu, Sergiu Neguț și Vlad Stan le vor oferi oportunitatea să își transforme ideea într-un startup.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Cele mai interesante informaţii primite pe mail când am fost pe coclauri”

  1. Deci, ca nativ piele neagra (uzina cocsochimica) crescut pe coclaurile HD, ma declar profund dezamagit ca asa un exemplar superb al rasei umane, adica tu, a pus botul la oarece masina auto.
    Decit daca a platit taxa de prima fornicare altcineva.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)