Pe lângă alte alea, Perfect Tour mai şi spamează

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Relaţia mea cu Perfect Tour este ca relaţia dintre clotrimazol şi un brusture. Adică amândoi existăm pe acest pământ, dar nu avem treabă unul cu celălalt decât atunci când ori brusturele, ori clotrimazolul decid să se ungă reciproc (alegeţi voi care e care).

Folosesc exemplul de inspiraţie divină din lumescul altora executat de cei de la Perfect Tour în mai toate prezentările mele despre blogging. Cu menţiunea că nu jenantul copy/paste este ceea ce mă irită (în acele rare ocazii când îmi aduc aminte, desigur), ci ruperea de pistil de care acest brand a dat dovadă atunci când nu mi-a răspuns la nici unul din multele mailuri pe care le-am trimis şi în care îi întrebam de ce au comis ghiolbănia cu pricina.

Astăzi, ca să fie treaba treabă, primesc şi un spam de la ei. Dap, spam. Pe care ei mi l-au trimis mie, mă înţelegeţi. Este de prisos să vă spun că nu m-am abonat de nici o culoare la newsletterul lor. Dar astea sunt detalii, desigur, care nu mai contează pentru un brand căruia i se rupe de unii dintre noi. Iar eu, asemenea clotrimazolului sau brusturelui, aleg să mi se rupă de el. Doar că, din când în când, mă mai amuz unguent, după cum puteţi vedea în aceste rânduri.

Perfect Tour spam 1

Perfect Tour spam 2

PS Pe strada Mircea Vulcănescu este un banner care spune ceva gen „mai sunt 50 m până la Perfect Tour„. Nu este aşa, v-aţi prins. Sunt vreo 83. Dar deja ştim că acestea sunt detalii pentru mirificul brand.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

7 thoughts on “Pe lângă alte alea, Perfect Tour mai şi spamează”

 1. nu cred ca te=ai abonat, dar cu siguranta emailul tau este intr=una din bazele de date care se vand pe net.
  exista mailcimp sau alte site-uri specializate in newlstere.
  gmai nu te lasa sa trimiti mai mult de 500 mailuri/zi,

  asa urcila mailcimp un tabel excel cu emailurile si poti sa trimit 2000 odata.
  ce se intampla? mailcim ti-a dat voie sa trimiti 2000 de emailuri, dar el are acces la abza de date de emailuri. de la tine 2000, de la mine 2000 de la altul inca 2000 , cand face 100.000 vinde baza de date cu adrese de email.
  sunt si altii nu doar mailcimp si toti procedeaza la fel.

  1. Bre, eu le-am scris pentru că m-am comportat ca un om normal, care a văzut că au dat-o de gard. Cât despre partea cu adresa mea de mail, ţi-aş putea răspunde cam aşa: castravetele este un fruct dicotiledonat, de culoare galben- verzui :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)