Din ciclul „zău, corporaţiile mai fac şi lucruri bune”, am trei veşti

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Zilele trecute vă întrebam ce părere aveţi să fac aici pe blog un fel de secţiune cu comunicate de presă. Răspunsurile voastre m-au cam pus pe direcţia cea bună, adică să mă gândesc serios să fac aşa ceva. Doar că mai stau un pic să cuget. Nu „dacă”, ci „cum” :)

Trei mostre din ce o să intre în această secţiune aveţi mai jos. Căci, parol, îmi par prea cu vino-ncoa pentru a nu le împărtăşi cu voi :)

Daily Income și Universitatea Sheffield oferă o bursă integrală Executive MBA (management, marketing, logistică, finanțe sau healthcare management) pe o perioadă de doi ani, cu începere în noiembrie 2014. Cei interesați pot aplica până pe data de 6 aprilie 2014.
Comunicat oficial: Daily Income si Universitatea Sheffield ofera o bursa Executive MBA

În noiembrie am cerut votul vostru pentru proiectul „Împreună pentru Sănătatea Rurală„, despre care am scris în repetate rânduri aici pe blog. Din fericire, acest proiect a câştigat 1000 de euro la un concurs organizat de Volksbank, iar banii au fost folosiţi aşa cum trebuie.
Comunicat oficialCaravana Impreuna pentru sanatatea rurala 15-16 martie 2014

Dacă vă uitaţi pe Premiile ForeverFolk 2013 (la care chiar vă invit să votaţi), o să vedeţi că brandul Sâmbureşti tronează acolo, ca un amfitrion al chestiunii în cauză. Nu ca sponsor, de data aceasta. Ci din prietenie. Pentru că de atâtea ori cei de la Valvis Holding au fost alături de blogosferă încât prezenţa lor acolo vine ca un fel de „mulţumesc” pentru tot sprijinul de până acum. Ceea ce spune multe despre brand, despre oamenii care se ocupă de brand şi, nu îl ultimul rând, despre Make :)

PS Termenul „corporaţii” din titlul este aşa cu direcţie către unii care văd numai şi numai negru în orice face un brand. Ceea ce, fireşte, este de o tristeţe desăvârşită.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Din ciclul „zău, corporaţiile mai fac şi lucruri bune”, am trei veşti”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)