Recensământul bloggerilor din Sectorul 3, supranumiţi treisectorialii 2.0 :D

Stimabili concetăţeni ai blogosferei şi îndeobşte ai Sectorul 3 al prea-frumoasei (şi nu prea) noastre Capitale,

Împlinesc imediat jumătate de an de când m-am mutat cu familion, căţel şi pe buletin în Sectorul numero 3 din Bucureşti. Sunt, cum ar veni, cetăţean cu acte în regulă şi degrabă plătitoriu de impozite în această zonă de un farmec aparte. În toată această perioadă m-am acomodat cu împrejurimile cu alea, alea – ştiţi voi, mai mult chestiuni administrative – şi uite că nici nu mi-am dat seama cum a trecut pârdalnicul ăsta de timp.

Am ajuns, însă, în acel moment în care ridic ochii din cele administrative şi mă uit cu nesaţ înspre colegii de blogosferă treisectorială, ca să îi zic aşa. Căci, nu-i aşa, se cuvine să ud cumva faptul că am devenit colegi de cartier. Cu bere, fireşte, să nu vă aud cu ceaiuri sau  – dear God al Berii! – apă plată cu lămâie!

Drept pentru care vă invit să ziceţi colea jos în comentarii cam care sunteţi cei care aveţi blog şi mai aveţi şi distinsa calitate de a fi consectoriale cu yours truly. Ca să ştim şi noi cum stăm, adică ori suntem treisectoriali 2.0 ori nu mai suntem :))

În funcţie de câţi suntem, decidem mai apoi unde bem berea aia.

Servim partria 2.0!

969469_669357639751690_314766216_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

41 thoughts on “Recensământul bloggerilor din Sectorul 3, supranumiţi treisectorialii 2.0 :D”

 1. :) eu nu-s, dar tare as vrea sa-i cunosc pe cei din sectoru’ 5, si cam ce bloguri au ei :) (de retinut ca si eu am stat vreo 10 ani, la inceput de viata in sect 5, si chiar pa’ langa Rahova ;)

 2. Ei, hai, ca aceasta isprava as dori s-o vad si eu. Sa vad cu ochii unde se poate bea o bere buna in atmosfera faina in sectoru’ 3.
  I’m in!! :)
  (PS: daca fetele vor la ceainarie, nu va-ncurc)

  1. Până la finalul lui martie sunt 95% şanse să ştiu unde facem întâlnirea CCC. Oricum o facem mai când se încălzeşte, ori la mare, ori la munte, văd io cum îmi dictează fengshuiul :D

   Cât despre traversarea străzii, o să analizăm dacă primim la întâlnirea treisectorialilor 2.0 şi venetici =))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)