Biblioteca Bloggerului Român: 123 bloggeri, 1137 cărţi, 788 autori

Când am lansat aici pe blog provocarea cu Biblioteca Bloggerului Român nu am crezut nici o secundă că isprava va lua o asemenea amploare şi că reacţia voastră, a bloggerilor cititori, mă va lăsa cu gura căscată. Căci a vedea că 123 de bloggeri au răspuns „prezent” la o asemenea provocare este – cum să vă spun eu… – un motiv de mândrie 2.0 (şi nu numai!) de foioioi :D

Vreau să vă mulţumesc din suflet tuturor celor care aţi propus cărţile pe care le-aţi citit în 2013. Vreau să vă mulţumesc pentru că mi-aţi dat o masivă doză de optimism în ceea ce priveşte obiceiurile voastre sănătoase de lectură. Vreau să vă mulţumesc pentru că sunteţi aşa de minunaţi, măcar din când în când :))

Mulţumiri speciale am a adresa Soniei Spătariu, cea care a făcut munca de corvoadă de centralizare a tuturor propunerilor voastre, lui Cristi Florea, care a realizat infograficul de mai jos, precum şi celor care au luat la pilă centralizarea noastră iniţială şi au corectat anumite scăpari, adică următorilor: Denisa, CorneliaAndrei, Răzvan.

Menţionez că vom fi pregătiţi mult mai bine pentru centralizarea de anul viitor, care va prinde cărţile pe care bloggerii le citesc în 2014. Pentru că acum ştim că băgaţi material masiv, ca să zic aşa :)) Recomand în acest sens goodreads.com pentru a avea o evidenţă a cărţilor pe care le citiţi, căci mulţi mi-aţi spus că nu mai ţineţi minte exact ce aţi citit. Eu folosesc această platformă şi îmi place corespunzător ce văd :)

Lectură plăcută, stimabililor! La cât mai multe cărţi citite în 2014!

biblioteca bloggerului roman infografic

 

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

13 thoughts on “Biblioteca Bloggerului Român: 123 bloggeri, 1137 cărţi, 788 autori”

 1. Mi-a plăcut inițiativa, ca atare i-am dat curs. Centralizarea a scos la iveală preferințele bloggerilor, unele surprinzătoare. Deși auzisem de „Șoseaua Cățelu 42”, n-o citisem, nici nu-mi propusesem s-o citesc, dar faptul că a fost nominalizată de atâtea ori m-a convins să mă răzgândesc.
  Poate ar fi folositoare și o centralizare a filmelor preferate ale bloggerilor.

 2. Prea multe mulţumiri! :) Mă bucur că am putut fi de ajutor. În plus am aflat o grămadă de lucruri noi şi mi-am făcut o listă de viitoare lecturi. Cred că ăsta este cel mai mare câştig. O bază de date din care să ne putem inspira câteodată.

 3. minunata initiativa. ma bucur din suflet ca am putut contribui si abia astept editia viitoare. si sunt mandra sa spun ca am citite 3 din cele 5 carti din top :D

 4. Stimabililor, eu vă mulţumesc pentru că ne-aţi pus la lucru :)) La anul o să facem să fie mult mai bine. Căci o să gestionăm mai bine chestiunea. Şi o să facem o centralizare pe mai multe căprării, cum ar veni. O să vedeţi! Facem să fie bine să nu fie rău :D

 5. sper sa nu fiu prea insistent , dar cred ca e bine sa clarificam >: Neavand ce face am analizat un pic rezultatele si ma tem ca sunt oaresce greseli si anume am verificat procentajul si am stabilit ca media de sub 10 carti de persoana este slaba si nerelevanta in conditiile in care numai tu ai citit 36 carti iar top 10 aveau toti bloggerii la care multi au adaugat si alte titluri . Prin urmare ori nu s-au calculat decat top 10 ori e altceva si as dori sa ma lamuresti. De asemenea cartile citite de mai multe ori chiar socotite ca o carte distincta si tot nu ar aduce decat un plus de maxim 50 de carti , DECI ?

  1. In newsletterul pe care l-am trimis cu infograficul ai primit si excelul cu toate cartile propuse de bloggeri. Vezi acolo ce si cum.

   Oricum, asa cum ziceam, pentru la anul o sa fim pregatiti muuuuuult mai bine, ca sa facem niste statistici mai misto si mai multe :)

 6. Pingback: Căutăm bloggeri pentru Biblioteca Bloggerului Român - Ediţia II - Cristian China Birta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.