Trei motive pentru care vă invit la concertul lui Nicu Alifantis din Timişoara

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am primit cu mare bucurie mailul pe care îl redau mai jos. Din mai multe motive, pe care vi le spun colea mai jos.

Motivul 1. Am salutat cu mare drag apariţia PR Beta, The Agency. Vă spun asta pentru că fetele de la această agenţie se ocupă de promovarea pre-frumosului eveniment :)

Motivul 2. I-am făcut o surpriză maestrului Alifantis, atunci când am convins mai mulţi bloggeri de omenie să salutăm 40 de ani de carieră şi apariţia albumului Mozaic.

Motivul 3. Am avut extraordinara şansă să fac un interviu cu maestrul Alifantis, care mi-a rămas şi acum la coracon, aşa cum se cuvine :)

Pentru toate motivele de mai sus, dar şi pentru că vă doresc să aveţi parte de o seara minunată la concert, dragi timişoreni, vă dau informaţiile de mai jos şi vă invit la acest spectacol :)

În prag de Dragobete, Nicu Alifantis vine la Timișoara pentru a prezenta publicului timișorean cel mai recent proiect muzical al său, MOZAIC. Concertul va avea loc duminică, 23 februarie, la Filarmonica Banatul, începând cu ora 20. Alături de Nicu Alifantis va urca pe scenă și MOZAIC Band, orchestră înființată special de către artist pentru înregistrarea albumului MOZAIC.

După mai bine de trei ani, Nicu Alifantis revine la Timişoara într-un concert extraordinar pe scena Filarmonicii “Banatul”. Lansat în luna aprilie a anului trecut, MOZAIC este cel mai nou proiect muzical al său. Mixul de folk, blues şi jazz poziţionează albumul în topul preferinţelor iubitorilor acestor genuri muzicale. “O poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui MOZAIC. Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o aşteptare deosebit de tandră. Albumul conţine 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi preteniei, fiecare cu istoria sa”, spune Nicu Alifantis despre MOZAIC.

Pentru prima dată în oraşul de pe Bega, alături de artist vor urca pe scenă şi membrii orchestrei MOZAIC Band, dintre care îi amintim pe: Lyuben Gordievski (keyboards, baian, acordeon), Mihai Neniţă (vioară), Marius Pop (chitară, leepsteel), Cristian Soleanu (saxofon şi clarinet), Adrian Cojocaru (trombon), Adrian Flautistu (contrabas), Marcel Moldovan (tobe).

Timişoara este primul oraş din cele mai bine de 30 de oraşe prezente în turneul naţional susţinut în 2014 de Nicu Alifantis pentru promovarea albumului MOZAIC. Totodată, este singurul oraş, cu excepţia Bucureştiului, în care artistul urcă pe scenă în compania band-ului construit special pentru acest album.

Preţul biletelor variază între 15 – 35 lei şi pot fi achiziţionate de pe Eventim.ro, din reţeaua magazinelor Orange, Germanos, la casieria Teatrului Naţional Timişoara şi din librăriile Cărtureşti.

Evenimentul este organizat de Asociaţia PRbeta, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timişoara.

Parteneri: PRbeta Agency, Timişoreana, Asociaţia Capitală Culturală Europeană 2021 şi Filarmonica“Banatul”.

Parteneri media: Cărtureşti şi 24-FUN.

mozaic-afis-tm-web (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)