Daţi-mi un motiv pentru care să nu mă duc să văd Shadowland cu Pilobolus Dance Theater

Later edit: Atenţiune, bloggeri! Care vreţi să veniţi cu mine la prea-frumosul spectacol, vă rog să intraţi aici să vedeţi ce şi cum :D

——————

Mă sună Ruxa. Şi zice „vezi că îţi dau ceva pe mail, o să îţi placă, e cu dans„. În urmă cu vreo doi ani, aş fi strâmbat masiv din nas dacă aş fi auzit de de astea cu dansul, căci nu mi-a spus mare lucru niciodată chestiunea asta cu unduitul truurilor în ritmul muzicii (ca să nu o zic altfel…). Dar s-a întâmplat la un moment dat, la FITS, să văd Scattered şi să rămân cu gura căscată. Moment în care mi-am spus în barbă „bre, chineze, dansul ăsta este aşa cu mai multe alea, alea…„. Drept pentru care, lecţia fiind învăţată, nu am strâmbat din nas când m-a sunat Ruxa. Ba chiar am fost curios…

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă uit la clipul de mai jos. Ia uitaţi-vă şi voi întâi, pentru că altfel discutăm discuţii, parol.

No, cum vi se pare? Este că este? :D Este că mă înţelegeţi că mă duc clar să văd isprava cu pricina a trupei Pilobolus Dance Theater, luni, 24 februarie, la Sala Palatului din Bucureşti? Căci, exact cum zic în titlu, îmi este foarte greu să nu mă duc să văd aşa ceva.

Bine, voi puteţi să încercaţi să mă convingeţi să nu mă duc, dar vă spun de pe acum că sunt slabe şanse. Ba, mai mult, dacă sunteţi bloggeri, vă iau cu mine dacă scrieţi şi voi de ce aţi vrea să veniţi la spectacolul cu pricina, imediat anunţăm isprava, aveţi puţintică răbdare :)

Menţionez, cum este şi firesc: trupa este adusă în România de Events.ro.

Aşa, de gust, un clip al trupei OK Go, în care prestează corespunzător trupa Pilobolus.

Biletele pentru Shadowland sunt disponibile la preţurile de 125 ron (sectoarele F,G,H,I si loje), 150 ron (sectoarele B,C,D,E), 175 ron (sector A, cu exceptia primelor 6 randuri) si VIP 200 ron (sector A, primele 6 randuri), în funcţie de distanţa faţă de scenă (schema salii pe eventim.ro). Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

10 thoughts on “Daţi-mi un motiv pentru care să nu mă duc să văd Shadowland cu Pilobolus Dance Theater”

  1. De cand am descoperit acest frumos proiect, nu trece saptamana fara sa nu ma uit la un clip de al lor. Am unul preferat chiar – http://www.youtube.com/watch?v=FYftvseVzuI – care ma aduce mai aproape parca de un oras ce imi place si pe care imi doresc sa il vizitez. Magia celor de la Pilobolus este greu sa nu te cuprinda. Sunt sigura ca vizionarea unui astfel de spectacol este ceva ce nu ai cum sa uiti.

  2. eu iti dau doua motive ca sa mergi: sunt minunati si sunt minunati!
    am auzit de ei, dar nu i-am vazut.
    nu mai zic ca numele trupei contine si ‘theatre’. asta ar fi al treilea motiv :)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Abonarea este aproape gata!

Mai trebuie doar să îți confirmi adresa de email.

Pentru a completa procesul de abonare te rog să accesezi link-ul din emailul de confirmare pe care l-ai primit.

A apărut o eroare.

Te rog să reîncerci mai târziu.

Dacă problema presistă, te rog să îmi scrii.