Foto-reportaj de la vizita în crama Mileştii Mici

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Am şi eu momentele mele, când îmi vine să îmi dau nişte palme cât China, cum ar veni. Căci în goana asta dementă numită „vaaaai, câtă treabă am…” (nu că nu ar fi adevărat, desigur, doar că nu e un motiv, darămite o scuză), nu apuc să scriu anumite chestiuni acilea pe acest prea-frumos blog, care îmi sunt mai aşa la coracon. Call me chinezu şi iertaţi, domniile voastre, aceste mici păcate de blogger bătrân :)

Un astfel de subiect este vizita pe care am executat-o la crama de la Mileştii Mici, în Republica Moldova. Şi care m-a lăsat cu gura căscată. Mai ales că aici am făcut prima vizită şi abia după aia la Cricova, altă lovitură dată în maxilarul meu de om care ştia doar de pe net cum e cu minunăţia de acolo…

No bun. Ce vedeţi mai jos este o galerie foto de la locul faptei, adică de la Mileştii Mici. Căci, nu-i aşa, nişte fotografii vorbesc mult mai bine decât orice aş spune eu în cuvinte. Ca să nu mai spun că, având în vedere că am efectuat vizita în august, nu îmi mai sunt aşa proaspete amintirile, aşa că nu aş vrea să spun prostii :)

Ce mi-a rămas masiv în minte, totuşi, sunt chestiunile de mai jos.

1. Poţi intra cu maşina ta în galeriile din munte, ceea ce este o faza beton! Căci unde mai găseşti cu oportunităţi de astea să te dai prin munte, tu stând la volan? Sigur că ai un ghid lângă tine tot timpul, dar tot e fain :)

2. Acolo mi s-a întâmplat faza cu „mahalaua vecină„, care a fost de mare, mare angajament, apropo de româna pe care o vorbim noi în România versus româna de Republica Moldova :))

3. Când am cumpărat mai multe sticle de vin de la magazinul de prezentare, am înţeles cu adevărat paritatea leu românesc/leu moldovenesc, pentru că preţul era bun şi în lei româneşti, darămite în lei moldoveneşti :D

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Foto-reportaj de la vizita în crama Mileştii Mici”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)