Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

În cele din urmă, este nevoie de doar un pas

Aş putea să vă explic în foarte multe feluri de ce m-au emoţionat teribil rândurile de mai jos, citite pe doarunpas.ro. Dar nu o să o fac. Pentru că mulţi dintre voi le ştiu deja…

Maya este un fetita frumoasa si vesela. Sufera, insa, de paralizie cerebrala, ceea ce o impiedica se dezvolte normal.

Pentru un copil atat de mic, Maya are un program incarcat. In fiecare zi, face sedinte de kinetoterapie, fie ca e vorba de proceduri Bobath sau Vojta. Sedintele sunt dureroase, dar sunt singura modalitate prin care Maya se poate recupera.

Afectiunea de care sufera este una foarte serioasa, de care sunt afectati foarte multi copii, in diverse grade. Unii irecuperabil.

Maya, insa, se poate vindeca. De aceea va rugam sa fiti alaturi de noi si sa ne sprijniti in a putea continua sa suportam costurile foarte ridicate ale tratamentului. Vrem sa ne vindecam copilul. Dar vrem sa aplicam ceea ce invatam facand asta si in beneficiul celorlalti copii, deschizand un centru de kinetorepie pentru copii care sufera de afectiuni neuropsihomotorii. Vom incepe cu pasi mici, pentru ca, in cele din urma, este nevoie de doar un pas. Cand copilul tau face un pas, stii ca are sansa la o viata normala.

fotografie0087

 

3 comentarii la “În cele din urmă, este nevoie de doar un pas

 1. Adela Parvu Reply

  Esti extraordinar de generos Maestro ca atragi atentia asupra unor astfel de cauze! Pe mine ma impresioneaza altruismul parintilor, faptul ca vor sa faca un centru specializat care sa vina in spijinul tuturor celor care se confrunta cu astfel de probleme.

  • Cristian China Birta Reply

   Ha colega, păi ce am făcut aşa special? Am simţit doar acel nod în gât şi am simţit nevoia să scriu. Adică ceva firesc :)

 2. zoltybogata Reply

  Sunt foarte mulți copii bolnavi, am întâlnit doi frați în cărucior http://www.ziardecluj.ro/viata-de-la-coltul-strazii/ .Multă sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.