C motive ai avea să îţi îmbolnăveşti blogul?

Aţi observat deja că de vreo două zilei, dacă intraţi pe chinezu.eu pe homepage, blogul o ia niţel razna. Aţi fost câţiva care mi-aţi spus că e deranjant şi agasant şi alea, alea. Spun şi aici, public, ce v-am spus şi în privat: aia e idee, să fie agasant, să fie enervant. Şi apoi să ne gândim că dacă aşa ceva este enervant pentru noi, cum o fi viaţa pentru cei care suferă de hepatita C?

Am ales să îmi îmbolnăvesc blogul ca un gest de susţinere a proiectului Împreună împotriva hepatitei.

Dacă vrei şi tu să îţi îmbolnăveşti blogul pentru câteva zile (câte vrei tu, gestul contează), dă-mi un mail pe chinezu at chinezu.eu ca să îţi spun ce trebuie să faci.

Mulţumesc.

9 comentarii la “C motive ai avea să îţi îmbolnăveşti blogul?

 1. Natural Răspunde

  M-am speriat si eu de zgaltaiala, dar pe urma mi s-a parut interesant. Nu stiu daca merge zgaltaiala si pe blogspot, dar parca n-as incerca, ca nu prea ma inteleg cu el. Dar daca vad la altcineva pe blogspot, mai prind curaj :) Spor!

  • Cristian China Birta Răspunde

   Măh, când te văd şi pe tine la casa ta 2.0, cu domeni propriu, să scap de bogspotul ăla, care pentru mine este moartea pasiunii? :))

 2. georgiana ene Răspunde

  data trecuta cand mi-am imbolnavit blogul, n-a mers. cred ca tot din cauza ca n-am domeniu :(

  • Cristian China Birta Răspunde

   Colega, poate punem mână de la mână, mai renunţăm la câteva beri şi reuşim să te aburcăm pe un domeniu propriu, ca să nu mai păţeti de astea :))

 3. georgiana ene Răspunde

  like :)

 4. Glass and Iron Răspunde

  Intrebarea din titlu este clara. Asa ca voi da un raspuns la fel de clar : „Acum, niciunul !”. Mai jos justific „De C nu”.

  Cu tot respectul pe care il am pentru cei care au o activitate in ceea ce priveste constientizarea posibilelor probleme de sanatate, a celor care ajuta la prevenirea lor, trebuie sa spun ca ceea ce am citit pe site-ul „Coalitiei” nu este de natura sa imi lase o impresie extraordinara (mai ales informatiile din sectiunea „Modalitati de preventie” aveau nevoie de un pic mai multa atentie, claritate). Apoi, pe unde este „Societatea de Boli Infeţioase şi HIV/SIDA” ? Ca se stie de „Societatea Romana de Boli Infecţioase”, se stie de „Societatea Nationala Romana de Boli Infecţioase si Tropicale”, dar … poate ca este foarte nou infiintata si nu a reusit sa se faca cunoscuta ? Eu chiar nu am auzit de „Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA”. Stiu, asta nu inseamna ca nu exista, dar totusi … exista ?. Asa ca, pentru moment (pana o sa aflu daca exista sau nu) … nu.

  Este important de inteles ce este cu cei din „pharma”, adica sa fie clar, acolo sunt niste concerne farmaceutice, nu niste societati de binefacere ! Este cat se poate de necesara introducerea unor noi metode de tratament, sunt necesare noi medicamente mai aficiente, este necesara o mai buna abordare a problemelor reprezentate de hepatitele virale, dar va fi nevoie de multa, foarte multa buna-credinta si buna-vointa. De care, acum, la inceput de drum, ii cred in stare. Dar vom vedea cum va mai fi. Asa ca, pentru moment … nu.

  Si poate ca dau si ei ceva concret despre cum te protejezi in activitatea sexuala, ca „este indicată utilizarea corectă a metodelor de protecţie specifice” mi se pare cam „abstract”, cam „baga ceva acolo sa fie” … :). Vor sa faca o treaba buna, atunci sa o faca ca pentru ei, nu ca pentru altii. O exprimare lipsita de ambiguitati este cat se poate de importanta. Asa ca, pentru moment … nu.

  In rest, in toata informatia sunt destul de multe de genul „o să” si „mai vedem”, mai sunt si exprimari pretioase care mi-au lasat o impresie de baloane de sapun – ii inteleg, sunt la mana (de fapt, „la portfelul”) farmaceuticelor – asa ca nu stiu cat de important este mesajul transmis in acest moment. Mai vedem. Asa ca, pentru moment … nu.

 5. gabi Răspunde

  Ia trimite-mi „microbul”. Acum, pe domeniul popriu, pot sa-l „imbolnavesc” pana la sfarsitul saptamanii.

 6. Hapi Răspunde

  Nu am prins (din fericire? ) :) „virusul” , trebuie sa fi fost interesant dar mai ales INEDIT. Pe blogul tau adica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: