C motive ai avea să îţi îmbolnăveşti blogul?

Aţi observat deja că de vreo două zilei, dacă intraţi pe chinezu.eu pe homepage, blogul o ia niţel razna. Aţi fost câţiva care mi-aţi spus că e deranjant şi agasant şi alea, alea. Spun şi aici, public, ce v-am spus şi în privat: aia e idee, să fie agasant, să fie enervant. Şi apoi să ne gândim că dacă aşa ceva este enervant pentru noi, cum o fi viaţa pentru cei care suferă de hepatita C?

Am ales să îmi îmbolnăvesc blogul ca un gest de susţinere a proiectului Împreună împotriva hepatitei.

Dacă vrei şi tu să îţi îmbolnăveşti blogul pentru câteva zile (câte vrei tu, gestul contează), dă-mi un mail pe chinezu at chinezu.eu ca să îţi spun ce trebuie să faci.

Mulţumesc.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

9 thoughts on “C motive ai avea să îţi îmbolnăveşti blogul?”

  1. M-am speriat si eu de zgaltaiala, dar pe urma mi s-a parut interesant. Nu stiu daca merge zgaltaiala si pe blogspot, dar parca n-as incerca, ca nu prea ma inteleg cu el. Dar daca vad la altcineva pe blogspot, mai prind curaj :) Spor!

  2. Intrebarea din titlu este clara. Asa ca voi da un raspuns la fel de clar : „Acum, niciunul !”. Mai jos justific „De C nu”.

    Cu tot respectul pe care il am pentru cei care au o activitate in ceea ce priveste constientizarea posibilelor probleme de sanatate, a celor care ajuta la prevenirea lor, trebuie sa spun ca ceea ce am citit pe site-ul „Coalitiei” nu este de natura sa imi lase o impresie extraordinara (mai ales informatiile din sectiunea „Modalitati de preventie” aveau nevoie de un pic mai multa atentie, claritate). Apoi, pe unde este „Societatea de Boli Infeţioase şi HIV/SIDA” ? Ca se stie de „Societatea Romana de Boli Infecţioase”, se stie de „Societatea Nationala Romana de Boli Infecţioase si Tropicale”, dar … poate ca este foarte nou infiintata si nu a reusit sa se faca cunoscuta ? Eu chiar nu am auzit de „Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA”. Stiu, asta nu inseamna ca nu exista, dar totusi … exista ?. Asa ca, pentru moment (pana o sa aflu daca exista sau nu) … nu.

    Este important de inteles ce este cu cei din „pharma”, adica sa fie clar, acolo sunt niste concerne farmaceutice, nu niste societati de binefacere ! Este cat se poate de necesara introducerea unor noi metode de tratament, sunt necesare noi medicamente mai aficiente, este necesara o mai buna abordare a problemelor reprezentate de hepatitele virale, dar va fi nevoie de multa, foarte multa buna-credinta si buna-vointa. De care, acum, la inceput de drum, ii cred in stare. Dar vom vedea cum va mai fi. Asa ca, pentru moment … nu.

    Si poate ca dau si ei ceva concret despre cum te protejezi in activitatea sexuala, ca „este indicată utilizarea corectă a metodelor de protecţie specifice” mi se pare cam „abstract”, cam „baga ceva acolo sa fie” … :). Vor sa faca o treaba buna, atunci sa o faca ca pentru ei, nu ca pentru altii. O exprimare lipsita de ambiguitati este cat se poate de importanta. Asa ca, pentru moment … nu.

    In rest, in toata informatia sunt destul de multe de genul „o să” si „mai vedem”, mai sunt si exprimari pretioase care mi-au lasat o impresie de baloane de sapun – ii inteleg, sunt la mana (de fapt, „la portfelul”) farmaceuticelor – asa ca nu stiu cat de important este mesajul transmis in acest moment. Mai vedem. Asa ca, pentru moment … nu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)