22.07.2017

C motive ai avea să îţi îmbolnăveşti blogul?

Aţi observat deja că de vreo două zilei, dacă intraţi pe chinezu.eu pe homepage, blogul o ia niţel razna. Aţi fost câţiva care mi-aţi spus că e deranjant şi agasant şi alea, alea. Spun şi aici, public, ce v-am spus şi în privat: aia e idee, să fie agasant, să fie enervant. Şi apoi să ne gândim că dacă aşa ceva este enervant pentru noi, cum o fi viaţa pentru cei care suferă de hepatita C?

Am ales să îmi îmbolnăvesc blogul ca un gest de susţinere a proiectului Împreună împotriva hepatitei.

Dacă vrei şi tu să îţi îmbolnăveşti blogul pentru câteva zile (câte vrei tu, gestul contează), dă-mi un mail pe chinezu at chinezu.eu ca să îţi spun ce trebuie să faci.

Mulţumesc.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Eminescu, dă-te prins/Că Băsescu te-a învins!

În cele din urmă, este nevoie de doar un pas

9 comentarii

 1. joi, 16 ianuarie 2014, 09:15

  M-am speriat si eu de zgaltaiala, dar pe urma mi s-a parut interesant. Nu stiu daca merge zgaltaiala si pe blogspot, dar parca n-as incerca, ca nu prea ma inteleg cu el. Dar daca vad la altcineva pe blogspot, mai prind curaj :) Spor!

  Răspunde
  • joi, 16 ianuarie 2014, 09:17

   Măh, când te văd şi pe tine la casa ta 2.0, cu domeni propriu, să scap de bogspotul ăla, care pentru mine este moartea pasiunii? :))

   Răspunde
 2. joi, 16 ianuarie 2014, 10:57

  data trecuta cand mi-am imbolnavit blogul, n-a mers. cred ca tot din cauza ca n-am domeniu :(

  Răspunde
  • joi, 16 ianuarie 2014, 11:00

   Colega, poate punem mână de la mână, mai renunţăm la câteva beri şi reuşim să te aburcăm pe un domeniu propriu, ca să nu mai păţeti de astea :))

   Răspunde
 3. joi, 16 ianuarie 2014, 11:05

  like :)

  Răspunde
 4. joi, 16 ianuarie 2014, 15:06

  Intrebarea din titlu este clara. Asa ca voi da un raspuns la fel de clar : „Acum, niciunul !”. Mai jos justific „De C nu”.

  Cu tot respectul pe care il am pentru cei care au o activitate in ceea ce priveste constientizarea posibilelor probleme de sanatate, a celor care ajuta la prevenirea lor, trebuie sa spun ca ceea ce am citit pe site-ul „Coalitiei” nu este de natura sa imi lase o impresie extraordinara (mai ales informatiile din sectiunea „Modalitati de preventie” aveau nevoie de un pic mai multa atentie, claritate). Apoi, pe unde este „Societatea de Boli Infeţioase şi HIV/SIDA” ? Ca se stie de „Societatea Romana de Boli Infecţioase”, se stie de „Societatea Nationala Romana de Boli Infecţioase si Tropicale”, dar … poate ca este foarte nou infiintata si nu a reusit sa se faca cunoscuta ? Eu chiar nu am auzit de „Societatea de Boli Infectioase si HIV/SIDA”. Stiu, asta nu inseamna ca nu exista, dar totusi … exista ?. Asa ca, pentru moment (pana o sa aflu daca exista sau nu) … nu.

  Este important de inteles ce este cu cei din „pharma”, adica sa fie clar, acolo sunt niste concerne farmaceutice, nu niste societati de binefacere ! Este cat se poate de necesara introducerea unor noi metode de tratament, sunt necesare noi medicamente mai aficiente, este necesara o mai buna abordare a problemelor reprezentate de hepatitele virale, dar va fi nevoie de multa, foarte multa buna-credinta si buna-vointa. De care, acum, la inceput de drum, ii cred in stare. Dar vom vedea cum va mai fi. Asa ca, pentru moment … nu.

  Si poate ca dau si ei ceva concret despre cum te protejezi in activitatea sexuala, ca „este indicată utilizarea corectă a metodelor de protecţie specifice” mi se pare cam „abstract”, cam „baga ceva acolo sa fie” … :). Vor sa faca o treaba buna, atunci sa o faca ca pentru ei, nu ca pentru altii. O exprimare lipsita de ambiguitati este cat se poate de importanta. Asa ca, pentru moment … nu.

  In rest, in toata informatia sunt destul de multe de genul „o să” si „mai vedem”, mai sunt si exprimari pretioase care mi-au lasat o impresie de baloane de sapun – ii inteleg, sunt la mana (de fapt, „la portfelul”) farmaceuticelor – asa ca nu stiu cat de important este mesajul transmis in acest moment. Mai vedem. Asa ca, pentru moment … nu.

  Răspunde
 5. joi, 16 ianuarie 2014, 17:10

  Ia trimite-mi „microbul”. Acum, pe domeniul popriu, pot sa-l „imbolnavesc” pana la sfarsitul saptamanii.

  Răspunde
 6. duminică, 19 ianuarie 2014, 20:10

  Nu am prins (din fericire? ) :) „virusul” , trebuie sa fi fost interesant dar mai ales INEDIT. Pe blogul tau adica.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *