Hai să afli cum te poate ajuta social media în procesul de recrutare. Și să înțelegi cât de important este brandul „șefului” pentru un potențial angajat :)

Uite aşa a intrat Sonia Spătariu în blogroll :)

V-aş putea da 13142 de motive pentru a face un bine şi nici măcar unul singur pentru a nu face acel bine. Căci atunci când poţi, vrei, ai ocazia şi ai cui, zău dacă înţeleg de ce să nu faci acel bine…

Eu sunt un tip de om calculat. Care îmi fac planuri pe termen lung. Doar că am reuşit până acum să mă ţin de aceste planuri şi să îmi ating obiectivle (chiar le-am depăşit cu mult, dar nu vă spun asta, că prea sună a laudă :D) fix pentru că, în viaţa de zi cu zi, nu calculez nnimic, mă arunc cu capul înainte dacă îmi place ceva sau, după caz, cu pumnul strâns înainte, dacă nu îmi place ceva.

Sună oarecum paradoxal, ştiu. Căci a-ţi face planuri la rece şi a le îndeplini la cald #cumarveni poate crea încruntări din sprânceana din parte multora. Doar că eu aşa funcţionez, să ştiţi :)

Exemplu concret (căci ştiţi că mie îmi place aplica, nu teoretic). Am ajuns pe (vechiul) blogul Soniei nici eu nu mai ştiu cum. Şi mi-a plăcut foarte tare cum scrie. Din vorbă în vorbă, i-am promis că de ziua ei o să îi fac un cadou: un domeniu propriu. Şi m-am ţinut de cuvânt :) Cu larga participare a tovarăşei Anca, în rolul ficei :)) şi a lui Vlad şi Marin, care au pus blogul sus şi l-au luat la pilă, de astea tehnice.

De ce am făcut-o? Pentru că, v-am spus, aşa funcţionez eu. Adică am luat o decizie la cald, impulsiv, dictată de coracon. Dar să ştiţi că se pupă cu planul pe care l-am făcut pe termen lung. Şi care plan spune cam aşa: “chinezule, dacă uiţi vreodată de unde ai plecat şi că treaba ta în astă lume este să faci un bine atunci când poţi să îl faci, să îţi fie ruşine, măh nemernicule!

Iar eu mă respect prea mult că să îmi fie ruşine mie de mine. Şi vă respect şi pe voi mult prea mult ca să nu fac lucrurile, acilea pe blog, din coracon :)

Vă pup, dragilor!

PS De prisos să vă spun că Sonia intră de azi în bloggrol :) La mulţi ani, colega, la mulţi ani!

15 comentarii la “Uite aşa a intrat Sonia Spătariu în blogroll :)

 1. Sonia Reply

  Mulțumesc, deși am mai făcut-o de câteva ori în cuvinte și de 1.000 de ori în gând. Dacă nu ați face prea bine ceea ce faceți, tu și copilul meu, aș fi tentată să vă sugerez să vă angajați la serviciile secrete. Vă pricepeți de minune la conspirații și la spionat oameni cumsecade, ca mine. :)
  Deocamdată însă, doar vă îmbrățișez. Pe toți patru. Și vă doresc doar atât: să aveți și voi parte de clipe ca cele pe care le trăiesc eu acum. Berea este deja la rece. Pentru orice eventualitate! :)

  • Cristian China Birta Reply

   Colega, nu am făcut altceva decât să fac ce mi-a dictat coraconul. Şi, între noi fie vorba, nu e nimic extraordinar asta. Bine, e drepte că în contextul ăsta al lumii nebune, normalul poate părea anormal :)

   Iar dacă nu aveam în tovarăşa Anca un partener de nădejde, să ştii că nu ne ieşea figura :))

   La mulţi ani şi să ne încânţi în continuare cu poveştile alea faine!

 2. bogdan daradan Reply

  SUPEEEERRRR….Adevarul ca sezonul lui Mos Craciun a expirat…Dar nu si povestile Soniei si darul ei de a te duce oriunde cu gandul numai in realitate nu:)))…Felicit initiativa ta!

 3. cotos Reply

  Un adevarat domn. Ar fi nevoie de mai multe persoane care sa gandeasca astfel.

 4. Dana Lalici Reply

  Mereu m-am gandit ca in blogging exista o lume a celor mari si inca una a celor mici care nu interfereaza fereasca sfantu’. Iar momentul in care tu faci anuntul asta imi darama teoriile si imi arata valoarea oamenilor in alta lumina decat pana acum. Una mult mai buna. :) Sonia este un om si un blogger minunat, iar tu, tovarase, te-ai intrecut pe tine. Jos palaria. Am vazut un gest si un om (si mai)frumos decat ma gandisem, asta a fost cadoul MEU de ziua Soniei. Stii ca din momentul asta am devenit sustinator al tau neconditionat, da? :)

 5. Razvan Ianculescu Reply

  Sonia scrie foarte frumos. Si mie imi place.
  Bravo :)

 6. Natural Reply

  Foarte frumos si foarte potrivit momentul! Spor in continuare!

 7. Hapi Reply

  Bravo Chinezu. Felicitari Sonia!

 8. Irealia Reply

  De-ai fi molipsitor! ;)

 9. sanda Reply

  Felicitari!
  Putini isi mai aduc aminte de unde au plecat cand se vad sus si nu vorbesc doar de bloggeri :)

 10. vavaly Reply

  multe sunt de învăţat de la un om ca tine. Dar şi de la un om ca Sonia. tocmai de aceea oamenii de un anumit calibru ajung până la urmă să se întâlnească. pentru binele celorlalţi în primul rând. felicitări Sonia! Bravo Cristian!

 11. Cristian China Birta Reply

  Stimabililor, vă mulţumesc pentru aprecieri :) Doar că, zău, nu am făcut mare lucru. Ci unul mic, dar de coracon. Ceea ce vă doresc şi vouă, să faceţi cât mai multe gesturi de astea mici şi de coracon, căci astea contează cel mai mult în viaţă, când o fi să tragem linia aia :)

 12. Natural Reply

  Stimabile, te coafeaza o leapsa de duca, sa vedem si noi pe unde te mai duci?

  Ai de la mine o nominalizare dar si o leapsa de duca.

  Mi-ar placea sa citesc raspunsul la tine pe blog, printr-un articol, sau macar printr-un comentariu la leapsa.

  Si da, mi-ar placea sa fie pe lista interna si Craiova :) La tine am zis lista, pentru ca stiu ca te plimbi mult.

  Spor lepsuitor!

  • Cristian China Birta Reply

   Stimabile, pun leapşa pe to do list, dar nu promit că mă apuc de ea repede, căci am un început de an de ăla cum trebuie să fie, adică e pedala de acceleraţie până în fund, ca să zic aşa :))

 13. pati Reply

  Am aflat de curand chiar de la ea ca tu esti cel care i a facut acest cadou. Felicitari pentru gest. Acum e implicata intr-o campanie cu daruit de carti. Nu cred ca a avut curaj sa ti spuna despre asta. Iti spun eu…un mic rand de la tine ar ajuta enorm.Sa nu crezi ca noi nu am ajutat deja!Dar ceva de la tine ar fi de ajutor mare. Poate iti arunci un ochi daca nu stii despre ce e vorba si daca ai si timp o sprijini cum crezi tu! Spor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.