22.07.2017

#deSărbători Spune şi tu „Mulţumesc” unei persoane dragi

Anunţ: inaugurez astăzi, cale de câteva zile (adică atât cât o să mai prestez acilea pe blog până ce dau stop joc pentru o perioadă :D) mini-rubrica #deSărbători. În care o să pun nişte chestiuni fix cum trebuie să pună un blogger, adică după cum mi se luminează mie feng shuiul 2.0. Fără să vă dau explicaţii, fără să vă cer  ceva, doar întru informarea şi, pe alocuri, plăcerea voastră, hai merci, sunteţi simpatici :D

Par egzamplă, astăzi vă anunţ că puteţi să câştigaţi o cameră Nikon Coolpix S2600. Şi o puteţi face in style #cumarveni, adică mulţumind cuiva :) Adică în spiritul #deSărbători, fix cum vă ziceam un pic mai sus!

Şi pentru că nu ar fi crăciunesc să vă invit să mulţumiţi cuiva fără să intru şi eu în acest joc, ia uite că mulţumesc şi eu. În stilul meu, desigur. Căci eu îmi mulţumesc mie! Şi vă explic niţel de ce.

Îmi mulţumesc mie pentru că am reuşit până acum în viaţă să fiu atent la ce îmi aduce norocul în faţa mea şi să ţin cu dinţii şi cu tot sufletul de anumite noroace. Pentru că, dragii mei, norocul vine la tine, dar nu prea stă dacă nu îl ţii tu strâns, strâns :)

Îmi mulţumesc mie pentru că am decis, cu mulţi ani în urmă, că o să fac parte toată viaţa din categoria celor care fac lucruri, nu care doar se uită la alţii cum fac. Pentru că, dragii mei, a face ceva este, de fiecare dată, câte un test pe care îl treci şi în urma căruia înţelegi foarte multe despre tine :)

Îmi mulţumesc mie pentru că această #aroganţă pe care o fac acum înseamnă mult mai mult decât încredere în forţele proprii, fără de care nu poţi reuşi nimic, niciodată. Înseamnă, în primul rând, că mă cunosc bine şi că fac în fiecare zi eforturi majore în încercarea de a mă cunoaşte şi mai bine :)

Spune şi tu „Mulţumesc” unei persoane dragi ţie ori care ţi-a făcut mai frumoasă o zi din viaţă accesand aplicaţia Bradul Mulţumirii de pe Facebook! Şi apoi vedeţi dacă intraţi şi voi în spiritul #deSărbători!

img_01

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Avem sau nu dreptul să îi filmăm pe poliţiştii care ne intră în casă?

Ce legătură am eu cu Gabi Szabo, Otilia Bădescu sau Dana Rogoz

6 comentarii

 1. luni, 16 decembrie 2013, 11:06

  Numai tu puteai sa iti multumesti tie intai :)))

  Răspunde
 2. luni, 16 decembrie 2013, 16:52

  Eu îi mulțumesc lui Groparu că mi-a făcut iernile foarte călduroase. Multă sănătate

  Răspunde
 3. luni, 16 decembrie 2013, 17:43

  eu vreau tie sa iti multumesc.
  am mai multe motive. o sa spun doar unul: ai adus in viata mea niste oameni minunati.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *