Dacă ai legătură cât de cât cu marketingul cât de cât digital, hai la ICEE.Fest. Zău, să lipsești de la așa ceva este echivalent cu a nu folosi Excel in ce faci... Am și un discount de 10% pentru voi. Dați-mi un mail pe cristi@kooperativa.ro să vă zic ce aveți de făcut.

Linkurile zilei despre blogging şi atât

Dap, e clar, Florin Grozea nu prea se pricepe la blogging, îhî, sigur, desigur, fireşte, îhî.

Bloggingul la MLM. Hmmmm…

Facebook Time Lapse, sau cum am înţeles eu că, de fapt, Mugur ne spune că e timpul lui back to blogging. După cum puteţi vedea şi în prezentarea de mai jos, powered by Zelist.

Şi dacă tot vorbim despre blogging, ia să vă mai dau o dată prezentarea mea de la Social Media Snow Camp despre cum să faci o campanie cu bloggeri.

4 comentarii la “Linkurile zilei despre blogging şi atât

 1. Sabina Răspunde

  Ti-am spus ca prezentarile tale devin din ce in ce mai profi si mai misto :)?

 2. Adela Parvu Răspunde

  Chiar faina prezentarea!

 3. catalin Răspunde

  Legat de ghidul tau, eu am o singura intrebare, daca esti blogger si scrii un articol chiar daca nu crezi in produsul respectiv, sau daca articolul e tras de par la greu si asta chiar se vede? Are cumva vreun impact?

  • spi-oana Răspunde

   Sa stii ca cititorii nu sunt prosti. Ei simt orice articol tras de par, orice chestie exagerata. Daca tu nu crezi nu crede nici el. Mai mult decat atat, daca tu continui sa faci articole fortate, omul ala nu va mai reveni la tine pentru ca nu-i dai o stare de siguranta si convingere atunci cand ii povestesti despre un produs facand un exercitiu de burtologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: