Lansare "Fata cu portocale", de Jostein Gaarder

Redau cu copy/paste rândurile de mai jos despre un eveniment la care, din pricini de programe care nu se pupă, nu am cum să ajung, dar la care chiar vă invit să mergeţi, căci pare a fi interesantă chestiunea :)

Fata cu portocale există! Te aşteaptă la poveşti despre taţi si fii – personaje în carte sau în viaţa fiecăruia dintre noi.
Iesită parcă din cartea lui Jostein Gaarder, Gia Codrescu (www.fatacuportocale.ro) va fi gazda unui eveniment organizat de Editura Univers şi Librăria Bastilia. Între paginile romanului cunoscutului scriitor norvegian se desfăşoară o misterioasă poveste despre dragoste, prietenie şi viaţă, pe care un puşti de 15 ani, Georg Røed, o află din scrisoarea trimisă peste timp de tatăl său.

Poveşti la fel de incitante ne vor împărtăşi Sorin şi Matei Psatta, tată și fiu, pasionaţi de comunicare şi social media, concurând onorabil orice ficţiune.

Întâlnirea va avea loc vineri, 13 decembrie, la ora 18.30. Voi aduceţi curiozitățile, iar atmosfera şi portocalele sunt din partea casei!

image001

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)