Când este un om fericit?

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Înainte de a răspunde ceva, vă rog să vă uitaţi la clipul de mai jos. Durează 2,16 minute.

După ce simţi că ţi se pune un nod în gât când îi auzi pe aceşti copii, înţelegi altfel întrebarea din titlu. Şi, mulţi dintre noi, nici nu mai vrem să răspundem. Căci, deşi fericirea este ceva ce ţine de fiecare dintre noi, ea nu poate exista în lipsa celorlalţi. Şi înţelegem cel mai bine asta atunci când noi devenim „ceilalţi”…

Îmi place foarte tare ideea bursadefericire.ro. Foarte tare! Şi vă anunţ de pe acum că o să cumpăr acţiuni. Pentru că a fi acţionar la cea mai frumoasă companie din lume, aceea care produce fericire este cea mai frumoasă răsplată pe care orice om poate să şi-o ofere.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Când este un om fericit?”

  1. Îmi place. se vede cĂ SIMŢI ROMÂNEŞTE, CREŞTINEŞTE, CHINEZEŞTE, CUM VREI TU… defapt asta presupune a fi om. Îmi vin în gând versurile unui colind „nu uita, când eşti voios, române să fii bun”, adică nu uita, când tu ai ceea ce-ţi dă ţie fericire, voioşie (poate familie, sănătate, prieteni, bani, haine noi, masa plină – mai ales de sărbători), nu uita că altora aceste împliniri le lipsesc, şi de aceea fă ceva să dai din ce ai.
    Steinhardt spunea”dăruind vei dobândi”.

  2. Cine are sănătate nu o știe prețui, cine nu o are ar ști să o prețuiască, dar…. Fericirea o găsește greu omul, poate nu o căutăm unde trebuie, poate o căutăm o viață întreagă și nu o să o găsim. Uneori avem impresia că, dacă ne îndeplinim un vis, o dorință mare, vom fii fericiți, poate că da, doar o perioadă și după??? Unii dintre noi, poate nu vom ști niciodată cum e să fi fericit, totuș sperăm. Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)

Top articole din această secțiune

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)