4 comentarii la “Free China

 1. FCC Răspunde

  Saracii! incredibil cu in zilele noastre mai sunt tari comuniste .. oricum asta nu este ce cel mai rau lucru posibil… cel mai rau este in tarile unde mai exista sclavi,spre ex cele din Africa..
  De abia astept emisiune de diseara !

  • Eugen Răspunde

   Tin sa te contrazic. Ceea ce fac comunistii chinezi in ziua de azi este cel mai rau lucru, cel mai diabolic. Pentru ca oamenii aia nu doar ca sunt persecutati fizic, dar se incearca a li se lua si credinta, vor sa inabuseasca un grup spiritual, oameni pasnici. De ce este malefic? Pentru ca vor sa le extermine cultura, credinta pentru ca doar asa pot sa-i manipuleze. Si nu doar ca ii tortureaza si ii baga in sali de tortura, sali de spalare a creierelor, dar sunt si flositi ca sclavi in lagarele de munca, sunt cu milioanele …

 2. Kuki Răspunde

  Am vazut filmul. Un pic de cautare pe net descopera enorm de multe atrocitati.
  Peste 70 de milioane de oameni sunt persecutati, torturati pana in punctul in care se iau bucati din ei la propriu, li se vand organele, criminalii fiind organizati intr-o forma comunista adica incurajati de sus sub amenintari.

  Cautati dupa: Falun Gong Ucisi pentru organe

 3. Maria Răspunde

  Abia am asteptat sa vad filmul. Ramai socat de cruzimea feroce de care da dovada regimul comunist chinez impotriva unor oameni pasnici care isi traies viata in adevar, au compasiune pentru cei din jur si sunt toleranti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sau comentează direct cu contul tău de Facebook: