Free China

În seara aceasta, de la 21.00, pe Naşul TV, documentarul Free China: curajul de a crede.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Free China”

 1. Saracii! incredibil cu in zilele noastre mai sunt tari comuniste .. oricum asta nu este ce cel mai rau lucru posibil… cel mai rau este in tarile unde mai exista sclavi,spre ex cele din Africa..
  De abia astept emisiune de diseara !

  1. Tin sa te contrazic. Ceea ce fac comunistii chinezi in ziua de azi este cel mai rau lucru, cel mai diabolic. Pentru ca oamenii aia nu doar ca sunt persecutati fizic, dar se incearca a li se lua si credinta, vor sa inabuseasca un grup spiritual, oameni pasnici. De ce este malefic? Pentru ca vor sa le extermine cultura, credinta pentru ca doar asa pot sa-i manipuleze. Si nu doar ca ii tortureaza si ii baga in sali de tortura, sali de spalare a creierelor, dar sunt si flositi ca sclavi in lagarele de munca, sunt cu milioanele …

 2. Am vazut filmul. Un pic de cautare pe net descopera enorm de multe atrocitati.
  Peste 70 de milioane de oameni sunt persecutati, torturati pana in punctul in care se iau bucati din ei la propriu, li se vand organele, criminalii fiind organizati intr-o forma comunista adica incurajati de sus sub amenintari.

  Cautati dupa: Falun Gong Ucisi pentru organe

 3. Abia am asteptat sa vad filmul. Ramai socat de cruzimea feroce de care da dovada regimul comunist chinez impotriva unor oameni pasnici care isi traies viata in adevar, au compasiune pentru cei din jur si sunt toleranti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)