Dacă ar fi să vă spun care cred eu că este Crăciunul perfect…

V-aş spune aşa: să îi am alături de mine pe doamna sufletului meu (norocul vieţii mele…) şi pe cei trei copii minunaţi (comorile vieţii mele). Şi să povestim despre nimicuri, să râdem unul de altul, să nu ne mai săturăm de acel sentiment formidabil de „familie”.

Iar când vine momentul cadourilor, să mergem lângă brad şi să ne bucurăm de bucuria celui care deschide cadoul. Şi să profităm de ocazie ca să îi îmbrăţişăm şi să îi strângem tare, tare la piept şi pe acei copii mari, care – mă înţelegeţi – nu vor să fie văzuţi chiar oricând în astfel de momente sentimentale :)

Şi să ne aducem aminte cu drag, dar şi cu acel nod în gât de care nu scapi niciodată, de cei care nu mai sunt printre noi şi pe care i-am fi vrut alături în clipele noastre de bucurie…

M-am gândit la cele de mai sus când am văzut brăduleţul din fotografie. Pe care l-au realizat special pentru mine copiii din Asociatia Impreuna Pas cu Pas. Şi care m-au lăsat fără grai. Şi cu lacrimi în ochi.

Când am zis „hai să facem isprava”, adică ei să îmi facă un brăduleţ şi eu să îl pun la licitaţie, nu mă aşteptam să fiu atât de copleşit de emoţie. Dar când am văzut ce au putut face aceşti copii minunaţi…

Acel Crăciun perfect despre care vă spuneam ar putea si şi mai frumos atunci când am deschide cadourile aflate sub un astfel de brăduţ. Vă provoc să aveţi un Crăciun minunat. Din care şi acest brăduleţ să facă parte. Şi de care şi copiii de la Asociatia Impreuna Pas cu Pas să se bucure.

Începem licitaţia de la 150 de lei. Puteţi pune în comentarii aici oferta voastră sau pe mail pe chinezu at chinezu.eu, dacă doriţi să rămâneţi anonimi.

Iar dacă din diverse motive (ştiu că e grea viaţa în vremurile astea, dar altora le este şi mai greu, să ştiţi…) nu puteţi participa la licitaţie, aţi face un mare bine dacă aţi da vestea despre această ispravă mai departe.

Vă mulţumesc, dragilor :)

20131125_163405 (Medium)

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

2 thoughts on “Dacă ar fi să vă spun care cred eu că este Crăciunul perfect…”

  1. Ai 3 copii….si pari/esti atat de tanar! Sunt niste norocosi!
    Sunt implicata in alte proiecte dar te felicit pentru initiativa si iti doresc o iarna minunata alaturi de familie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)