Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Educaţia te ajută să îţi împlineşti visele

Titlul este un copy/paste luat fără ruşine de pe siteul Ikea România. Şi am făcut acest lucru din fix două motive.

Motivul 1. Este teribil de important cât adevăr conţin aceste câteva cuvinte. Chiar dacă multă lume ar considera aşa ceva o platitudine, un clişeu, alea alea. Dar ia mai ziceţi o dată cuvintele astea, cu voce tare, să le auziţi: Educaţia te ajută să îţi împlineşti visele. Căci, dragii mei, fix aşa este. Fără educaţie multe dintre visele unora dintre noi se transformă, încet încet, în coşmaruri…

Motivul 2. Salut cu mega-bucurie iniţiativa Ikea Foundation de a continua această excelentă campanie. Este o continuare, zic, căci anul trecut 48.171 de jucării de pluș au fost cumpărate din magazinul IKEA din România în cadrul campaniei, ceea ce a însemnat. Anul acesta poate batem recordul :)

Mai am un motiv, aşa mai mititel, dar foarte emoţionant: ursuleţul ăla de pluş

ikea salvati copiii

Precizez că am primit cu mare bucurie de la Ikea “familia regală” din fotografia de mai jos şi cu şi mai multă bucurie am pus jucăriile într-o cutie, care va ajunge să bucure un copil în cadrul proiectului ShoeBox :)

photo (1)

 

Notă: Aceasta nu este o postare publicitară. Nu este un advertorial. Nu am primit nimic din partea Ikea ca să scriu aceste rânduri. Adică, desigur, am primit jucăriile cu pricina pe care le-am donat, v-am spus. Orice alte discuţii pe tema asta nu fac altceva decât să arate caracterul meschin şi urât spre profund dizgraţios al unora dintre voi.

5 comentarii la “Educaţia te ajută să îţi împlineşti visele

 1. Val Vesa Reply

  Hai sa zic si eu ceva, si ma poti cita, “fara rusine” :)) – atata vreme cat unul langa tine face un BINE unui copil si tu il vorbesti de RAU, esti un imbecil.

  Indiferent de motivatia aluia, de orice alte scenarii sau ipoteze, daca cineva ajuta un copil sa mamance sau sa bea, sa aiba haine groase ptr iarna sau sa poate sa-si plateasca niste ochelari de vedere, merita tot respectul. Asta daca “observantul” are c.o.a.e.

 2. Razvan Reply

  Frumoasa campanie.
  Sper sa aiba un rezultat mai mare decat anul trecut, fiindca e pacat sa nu ajutam daca avem posibilitatea.

 3. catalin Reply

  Foarte bine ca ai scris articolul asta. Am mai multe cutii cu haine pentru bebelusi si nu stiam ce sa fac cu ele. Sper sa fie de ajutor cuiva, o sa iau legatura cu cei de la Shoebox.

 4. zoltybogata Reply

  Adevărate aceste cuuvinte, de curând am fost refuzat la un curs de calculator plătit din fonduri Europene, din cauza că nu am minim 8 clase, eu sunt de vină că înainte de 89 era așa cum era? Multă sănătate

 5. Maryan Reply

  Normal ca iti va indeplinii visele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.