Educaţia te ajută să îţi împlineşti visele

Titlul este un copy/paste luat fără ruşine de pe siteul Ikea România. Şi am făcut acest lucru din fix două motive.

Motivul 1. Este teribil de important cât adevăr conţin aceste câteva cuvinte. Chiar dacă multă lume ar considera aşa ceva o platitudine, un clişeu, alea alea. Dar ia mai ziceţi o dată cuvintele astea, cu voce tare, să le auziţi: Educaţia te ajută să îţi împlineşti visele. Căci, dragii mei, fix aşa este. Fără educaţie multe dintre visele unora dintre noi se transformă, încet încet, în coşmaruri…

Motivul 2. Salut cu mega-bucurie iniţiativa Ikea Foundation de a continua această excelentă campanie. Este o continuare, zic, căci anul trecut 48.171 de jucării de pluș au fost cumpărate din magazinul IKEA din România în cadrul campaniei, ceea ce a însemnat. Anul acesta poate batem recordul :)

Mai am un motiv, aşa mai mititel, dar foarte emoţionant: ursuleţul ăla de pluş

ikea salvati copiii

Precizez că am primit cu mare bucurie de la Ikea „familia regală” din fotografia de mai jos şi cu şi mai multă bucurie am pus jucăriile într-o cutie, care va ajunge să bucure un copil în cadrul proiectului ShoeBox :)

photo (1)

 

Notă: Aceasta nu este o postare publicitară. Nu este un advertorial. Nu am primit nimic din partea Ikea ca să scriu aceste rânduri. Adică, desigur, am primit jucăriile cu pricina pe care le-am donat, v-am spus. Orice alte discuţii pe tema asta nu fac altceva decât să arate caracterul meschin şi urât spre profund dizgraţios al unora dintre voi.

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

5 thoughts on “Educaţia te ajută să îţi împlineşti visele”

  1. Hai sa zic si eu ceva, si ma poti cita, „fara rusine” :)) – atata vreme cat unul langa tine face un BINE unui copil si tu il vorbesti de RAU, esti un imbecil.

    Indiferent de motivatia aluia, de orice alte scenarii sau ipoteze, daca cineva ajuta un copil sa mamance sau sa bea, sa aiba haine groase ptr iarna sau sa poate sa-si plateasca niste ochelari de vedere, merita tot respectul. Asta daca „observantul” are c.o.a.e.

  2. Foarte bine ca ai scris articolul asta. Am mai multe cutii cu haine pentru bebelusi si nu stiam ce sa fac cu ele. Sper sa fie de ajutor cuiva, o sa iau legatura cu cei de la Shoebox.

  3. Adevărate aceste cuuvinte, de curând am fost refuzat la un curs de calculator plătit din fonduri Europene, din cauza că nu am minim 8 clase, eu sunt de vină că înainte de 89 era așa cum era? Multă sănătate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)