28.04.2017

Futurizezi, nu futurizezi, vremea trece, măi prietene

Şi am fost speaker la Conferinţa Anului Viitor. Şi am fost un speaker foarte serios. Şi am adordat metodologic exact şi strategic acribic întreaga chestiune cu nişte predicţii pe care le-am făcut pentru anul viitor. Neeeeeeee :))

După cum puteţi vedea în prezentarea de mai jos, cea pe care am susţinut-o în faţa participanţilor la conferinţă, care, fireşte, au cam râs de mine :D, am prestat în jurul idei de „futurizezi, nu futurizezi, vremea trece, măi prietene„. Cei care ştiţi bancul, râdeţi deja. Cei care nu î ştiţi puteţi să îmi daţi un mail pe chinezu at chinezu.eu săvi-l spun pe mail, căci, mă înţelegeţi, nu pot să îl zic acilea public, căci mă ia cu ruşinică… :D

Când vă uitaţi la minunata prezentare de mai jos, trebuie să aveţi în minte cele trei caracteristici comune pe care le-am descoperit în personalităţile pe care le-am înşirat în slideuri şi care au dat-o de gard la modul major când au făcut nişte predicţii, adicătelea atunci când s-au jucat de-a nostradamusianismul.

1. Toţi s-au acoperit de ridicol. Urmăriţi-le mai jos predicţiile şi o să înţelegeţi de ce.

2. Toţi şi-au asumat ferm ce au zis, ceea ce, in my book, este de apreciat oricând în faţa altora care o dau cu „să vedem, să analizăm, să discutăm” până ce sunt safe căci, desigur, trece chestiunea care trebuie văzută, analizată, discutată.

3. Toţi au fost mari personalităţi, care au lăsat în urmă chestii de-a dreptul monstruoase (în sensul bun, măh!) în domeniile în care au prestat, chiar dacă s-au umplut, într-un anumit moment al existenţei lor, de ceea ce spuneam la punctul 1.

Gata, vă las să vedeţi prezentarea mea. Dar nu înainte de a vă oferi o poză în care să vedeţi cât de bine arată kooperativa.ro pe ditai ecrănoiul :D

poză 2

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Să mă supăr sau nu pe cei care mi-ai făcut caricatura asta?

Cum se face un trailer de nu îţi vine să mergi la THOR 2 – Întunericul (P)

5 comentarii

 1. joi, 7 noiembrie 2013, 11:07

  E pe undeva înregistrat speech-ul tău?
  Chiar aş vrea să văd / să aud cum ai susţinut prezentarea asta. :)

  Răspunde
  • joi, 7 noiembrie 2013, 11:10

   Ai perfecta dreptate sa vrei sa vezi inregistrarea. Pentru ca am fost foarte bun! :D

   Am vazut ca au filmat cei de la RTV. Daca primesc inregistrarea de la ei, pun pe blog. Daca nu, ramane doar legenda… :))

   Răspunde
 2. vineri, 8 noiembrie 2013, 18:25

  Nu intelesesem nimic din titlu :D

  Răspunde
 3. sâmbătă, 9 noiembrie 2013, 08:17

  《Nebunii》 de azi pot deveni geniile de maine! Frumoasa prezentare.

  Răspunde
 4. miercuri, 13 noiembrie 2013, 17:01

  Domnule … la cat mai multe predictii aniversare de pe acum. Exact ca si draftul in caz ca nu iti iese chestia cu ploaia :))

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *