Sunt la Hotnews.ro şi aştept întrebările voastre despre… viitor

– Auzi, poţi să vii vineri cu mine în studio la Hotnews?, mă întreabă Alex.
– Bravos, măh – zic.

Şi atât a fost discuţia :)) Căci, fireşte, deşi sunt umblat şi preumblat prin multe studiouri şi redacţii, la Hotnews încă nu am ajuns şi sunt chiar curios cum este. În plus, subiectul discuţiei este unul care m-a prins imediat ce m-a invitat Alex să fiu unul din speakerii Conferinţei Anului Viitor (dap, mişto ideea, ia săpaţi un pic pe site să vă prindeţi ce şi cum), căci a vorbi despre viitor şi a încerca să faci asta nu la bere cu prietenii ci organizat şi asumându-ţi anumite potenţiale gherle pe care le-ai putea da :)) este, totuşi, o provocare foarte interesantă.

Anunţul „oficial” al întâlnirii este cel de mai jos, luat cu copy/paste ca să nu avem discuţii :D Vă aşteptăm pe site ca să ne loviţi cu întrebările, părerile, comentariile, enervările, irumpările, inervările, alea alea :D

Smile Media te provoaca la dialog: Ce crezi ca se va intampla anul viitor in Romania? Mai e Romania parte din viitorul tau? Alex Zamfir este initiatorul proiectului Conferinta Anului Viitor, proiect ce isi propune sa prezinte o imagine a Romaniei vazuta prin ochii unor romani care si-au demonstrat valoarea de-a lungul timpului. Alaturi de Alex Zamfir vor mai veni in studioul Smile Media, bloggerul Cristian China-Birta si interpretul Nicolae Voiculet.

image-2013-10-24-15878862-46-intalnire-online-viitor

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

1 thought on “Sunt la Hotnews.ro şi aştept întrebările voastre despre… viitor”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)