21.07.2017

Turneul byron in romana continua la Craiova pe 9 noiembrie

Sambata, 9 noiembriebyron continua turneul in limba romana printr-un concert in premiera la Craiova! Ei vor canta in Irish Way Pub(str. Vasile Alecsandri, nr. 2) incepand cu ora 20:00! In plus, concertul va fi exclusiv in romana, pentru a onora cum se cuvine mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima. 

„Initial toate piesele de pe noul album au fost compuse si gandite pentru limba engleza, insa pe drum ne-a venit ideea creata de a incerca sa facem si variante in romana. Provocarea era sa nu facem adaptari, asa cum se practica de obicei, ci sa transportam textul cat mai fidel cu putinta, pastrand pe cat posibil toate nuantele. Sigur, nu s-a putut mereu; unele texte au ramas in continuare mai bogate in engleza, insa am avut surpriza ca uneori variantele in romana sa scoata la iveala profunzimi care nu erau prezente in original”, spune Dan Byron.

Pe langa albumul 30 de secunde de faima, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumulPerfect. Acesta contine prelucrari dupa piese romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, interpretate in original de artisti precum Timpuri Noi, Ada Milea, Phoenix, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Florian sau Nae Caranfil.

Haideti asadar sambata pe 9 noiembrie in Irish Way Pub din Craiova pentru a-i auzi pe byron cantand exclusiv in romana! Noi date de turneu vor fi anuntate in curand!

byron live @ Craiova
sambata, 9 noiembrie
, ora 20:00
Irish Way Pub
Str. Vasile Alecsandri, nr. 2
Informatii/rezervari: 0762 143 528
Intrare: 25 lei

afis craiova

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Trupa byron canta exclusiv in romana la Timisoara pe 7 noiembrie

Luna Amara filmeaza primul DVD vineri, 22 noiembrie, la Hotel Continental din Cluj-Napoca

Un comentariu

  1. Rares Cojocaru
    vineri, 8 noiembrie 2013, 23:45

    Ma bucur ca ajung si la noi. O sa fiu prezent acolo :-)

    Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *