Înregistrarea integrală a emisiunii cu Adrian Despot

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Inainte de interviul cu Adrian Despot, mi-am zis in gandul meu ca ori o sa iasa unul brici, ori o sa ne certam si ne enervam si ne despartim certati. Caci, fireste, si Adi e dintr-o bucata, asa cum sunt si eu.

Din fericire si intru gloria eterna a amandorura, ne-am impacat bine si a iesit un interviu foarte fain Cu mentiunea ca multi mi-au spus ca am reusit o mega-performanta sa il tin de vorba aproape o ora, el fiind genul care te saluta impetuos dupa vreo 20 de minute de povesti :))

Am vorbit despre mai multe. Am si scos un citat din Adi Despot, asa, ca teasing: „Calitatea reporterilor a inceput sa scada si interviurile au devenit un fel de discutie, pe care incerc eu sa o salvez, m-am intalnit cu tot felul de aratari.

L-am intrebat daca au imbatranit sau care e faza de au scos albumul acustic – apropo, vi-l recomand.

Mi-a spus ca ar vrea sa culeaga folclor, pentru ca are un deosebit respect pentru muzica traditionala romaneasca.

Cum si-a ales numele Vita de Vie si cum crede ca ar trebui sa se numeasca formatiile, o propunere tare suie, pe stilul lui!

Plus altele. Caci, fireste, pot spune cu mana pe microfon si pe inima ca si asta este un interviu foarte reusit! Pe care vă invit cu drag să îl vedeţi colea mai jos :)

1452327_575924089130027_429744771_n

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

3 thoughts on “Înregistrarea integrală a emisiunii cu Adrian Despot”

  1. NU pot sa vad in Germania inregistrea interviului cu Adrian Despot. Imi spune: „This video is not available in your country”. De ce? Celalalte inregistrari pot sa le vizionez.

    1. Înregistrarea cu Adi Despot conţine la un moment dat o parte dintr-o piesă de-a lui Adi. YouTube a recunoscut-o şi a zis că unele ţări nu permit vizionarea acestui clip, tocmai din acest motiv. Printre ţări se află şi Germania…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)