Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

Înregistrarea integrală a emisiunii cu Adrian Despot

Inainte de interviul cu Adrian Despot, mi-am zis in gandul meu ca ori o sa iasa unul brici, ori o sa ne certam si ne enervam si ne despartim certati. Caci, fireste, si Adi e dintr-o bucata, asa cum sunt si eu.

Din fericire si intru gloria eterna a amandorura, ne-am impacat bine si a iesit un interviu foarte fain Cu mentiunea ca multi mi-au spus ca am reusit o mega-performanta sa il tin de vorba aproape o ora, el fiind genul care te saluta impetuos dupa vreo 20 de minute de povesti :))

Am vorbit despre mai multe. Am si scos un citat din Adi Despot, asa, ca teasing: “Calitatea reporterilor a inceput sa scada si interviurile au devenit un fel de discutie, pe care incerc eu sa o salvez, m-am intalnit cu tot felul de aratari.

L-am intrebat daca au imbatranit sau care e faza de au scos albumul acustic – apropo, vi-l recomand.

Mi-a spus ca ar vrea sa culeaga folclor, pentru ca are un deosebit respect pentru muzica traditionala romaneasca.

Cum si-a ales numele Vita de Vie si cum crede ca ar trebui sa se numeasca formatiile, o propunere tare suie, pe stilul lui!

Plus altele. Caci, fireste, pot spune cu mana pe microfon si pe inima ca si asta este un interviu foarte reusit! Pe care vă invit cu drag să îl vedeţi colea mai jos :)

1452327_575924089130027_429744771_n

3 comentarii la “Înregistrarea integrală a emisiunii cu Adrian Despot

 1. vali crintea Reply

  buna emisiune – bun invitat

 2. lolo Reply

  NU pot sa vad in Germania inregistrea interviului cu Adrian Despot. Imi spune: “This video is not available in your country”. De ce? Celalalte inregistrari pot sa le vizionez.

  • Cristian Florea Reply

   Înregistrarea cu Adi Despot conţine la un moment dat o parte dintr-o piesă de-a lui Adi. YouTube a recunoscut-o şi a zis că unele ţări nu permit vizionarea acestui clip, tocmai din acest motiv. Printre ţări se află şi Germania…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.