21.07.2017

Înregistrarea integrală a emisiunii cu Adrian Despot

Inainte de interviul cu Adrian Despot, mi-am zis in gandul meu ca ori o sa iasa unul brici, ori o sa ne certam si ne enervam si ne despartim certati. Caci, fireste, si Adi e dintr-o bucata, asa cum sunt si eu.

Din fericire si intru gloria eterna a amandorura, ne-am impacat bine si a iesit un interviu foarte fain Cu mentiunea ca multi mi-au spus ca am reusit o mega-performanta sa il tin de vorba aproape o ora, el fiind genul care te saluta impetuos dupa vreo 20 de minute de povesti :))

Am vorbit despre mai multe. Am si scos un citat din Adi Despot, asa, ca teasing: „Calitatea reporterilor a inceput sa scada si interviurile au devenit un fel de discutie, pe care incerc eu sa o salvez, m-am intalnit cu tot felul de aratari.

L-am intrebat daca au imbatranit sau care e faza de au scos albumul acustic – apropo, vi-l recomand.

Mi-a spus ca ar vrea sa culeaga folclor, pentru ca are un deosebit respect pentru muzica traditionala romaneasca.

Cum si-a ales numele Vita de Vie si cum crede ca ar trebui sa se numeasca formatiile, o propunere tare suie, pe stilul lui!

Plus altele. Caci, fireste, pot spune cu mana pe microfon si pe inima ca si asta este un interviu foarte reusit! Pe care vă invit cu drag să îl vedeţi colea mai jos :)

1452327_575924089130027_429744771_n

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Înregistrarea integrală a emisiunii cu Mugur Kreiss

Interviu integral cu Nicolae Voiculeţ

3 comentarii

 1. miercuri, 6 noiembrie 2013, 22:11

  buna emisiune – bun invitat

  Răspunde
 2. lolo
  sâmbătă, 9 noiembrie 2013, 14:49

  NU pot sa vad in Germania inregistrea interviului cu Adrian Despot. Imi spune: „This video is not available in your country”. De ce? Celalalte inregistrari pot sa le vizionez.

  Răspunde
  • marți, 12 noiembrie 2013, 08:51

   Înregistrarea cu Adi Despot conţine la un moment dat o parte dintr-o piesă de-a lui Adi. YouTube a recunoscut-o şi a zis că unele ţări nu permit vizionarea acestui clip, tocmai din acest motiv. Printre ţări se află şi Germania…

   Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *