Linkurile zilei

Deşi nu prea fac de astea de obicei, uite că pun link către blogul Mihaelei, dar numai pentru că m-a rugat Cătălin. Dovadă irefutabilă că, din când în cânf, funcţioneată pilele pe care unii le au la chinezu :D

Uite o trupă care vă invită să o ajutaţi să îi daţi un nume. Simpatică ideea, chiar dacă vă riscaţi dacă vă băgaţi. Pentru că – cel puţin în momentul în care scriu aceste rânduri – încă nu am ascultat ce cântă :))

Eu când vă spun că berea este o licoare minunată… Ia uitaţi încă un studiu care arată că berea poate ajuta la prevenirea osteoporozei. Băută moderat, nu pe sistem de adăpare, desigur :))

Frumos scrie Alexandra :) (note to self: apucă-te şi mai citeşte bloguri noi, chineze, nu o mai tot băga pe aia cu „nu am timp”! Uite ce bloggeri faini descoperi!)

Cât de frumoase idei… Şi simple… Pe principiul să vezi frumosul acolo unde nimeni nu îl vede. Sau, mă rog, măcar să încerci să vezi, căci şi căutarea în sine îţi va spune multe despre tine, nu doar găsitul :)

Interesantă ideea cu poveşti desenate pentru casa ta. Iar preţurile îmi par absolut decente. Adică, desigur, poţi să dai 14 lei pe o carpetă din linoleum cu răpirea din serai, dar cam atâta face şi respectul tău faţă de sinele tău însuşişi alea alea.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

4 thoughts on “Linkurile zilei”

  1. Asta este o ideie foarte bună cu Linkurile zilei. Ai mai avut mai de mult `cele 3 linkuri` care le adăugai sub fiecare postare, pe care ai abandonat-o după prea puțin timp, de ce? Acum e mai bine că sunt mai multe linkuri :D .Multă sănătate

  2. E firesc să recomanzi chestia cu desenele. Aşa şi este, dacă te respecţi… Uneori toţi ne exprimăm ca pentru noi, şi vrând-nevrând uităm de alţii. Aşa e, la salariile pe care le iau foarte mulţi români, se gândesc la cum să-şi ţină copiii în şcoală…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)