Cum a fost să fac interviul cu maestrul Nicu Alifantis #truestory

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Later edit: Aveţi mai jos înregistrareaintegrală a emisiunii :)

—————-
De când fac prea-frumoasa emisiune, am avut de combătut multe provocări. Şi din partea invitaţilor, şi din partea echipei (:D), dar mai ales din partea mea. Pentru că, uneori, mă găseam faţă în faţă cu nişte oameni, faţă de care mi-e greu să vă spun cam pe la cât bate minutarul respectului, ca să zic aşa. Şi trebuia să mă concentrez, să îmi adun forţele sufleteşti („termină, măh chineze, hai că doar e om şi el„….) şi să reuşesc să port o discuţie cam ca la bere (sau la cafea, după preferinţe) cu invitatul din faţa mea. Era greu, dar presupun că am reuşit, aşa îmi spuneţi mulţi :)

Un astfel de moment a fost când am filmat cu Nicu Alifantis. Lasă că eram eu emoţionat şi onorat că a acceptat invitaţia în emisiune. Dar când mi-a zis „tu eşti Cristi, eu sunt Nicu, da?” m-am cam înmuiat. Şi iar a trebuit să mă lupt să îmi revin :))

A vă spune despre Nicu Alifantis cine este şi ce minunăţii a făcut el în viaţa asta chiar nu are rost. Pentru că ori ştiţi deja ori vă puteţi uita pe siteul său. Ce vă spun, totuşi, este că am fost extrem de onoraţi să îi facem surpriza cu bloggerii care au salutat cei 40 de ani de activitate muzicală şi că – şi aici îl citez pe maestru – „m-aţi făcut să trăiesc o emoţie care a depăşit cu mult puterea mea de suportabilitate” :)

Vă mai spun doar că albumul Mozaic este un bijuterie, pe care trebuie neapărat să o aveţi în colecţia personală.

Şi vă mai spun că mi se pare excelenta iniţiativa maestrului cu câteva concerte pentru doar 35 de invitaţi, un adevărat eveniment, o să vedeţi :)

Şi nu vă mai spun nimic! Vă invit doar să vedeţi o emisiune de excepţie. În seara asta, de la 22.00, pe Look TV şi pe looktv.ro/live. Cu mulţumiri pentru locul foarte frumos unde am filmat, oferit de stimabilii de la Grand Hotel Continental :)

Un mic promo.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)