26.02.2017

Hai că avem şi bloggeri care comentează trailere

Când mi-a spus Vlad că dă drumul împreună cu Auraş la o chestie video în care o să comenteze trailere de filme, am încruntat sprânceana. „Du-te, măh, cu vaca„, i-am spus, exersându-mi încă dată politeţea mea exagerată şi încercând să nu îl fac să se simtă descurajat… „Ia dă să văd, măh, ce prostii aţi făcut, dreaqului„, am adăugat împăciuitor şi surâzând angelic.

Doar că după ce am văzut filmarea de mai jos mi-a cam perit cheful de caterincă. Pentru că nu e rău deloc cum arată primul episod, chiar deloc…

Sigur că mulţi dintre voi (specialişti, desigur) veţi avea tot felul de obiecţii legate de sunet, imagine, montaj şi alea alea. Îmi permit să le iau în considerare doar pe cele care vin din partea unor oameni care au făcut ceva, care au simţit pe propriul tegument cum e cu făcutul de lucruri. Căci, nu-i aşa, mi-e podul plin de părerile oamenilor gen „dacă aş face io asta, v-aş rupe„, asta în timp ce nici să-şi şteargă nasul până la capăt nu e în stare singurel, mânca-l-ar mamica lui să îl mănânce de deştept în contumacie.

Despre autor: Cristian China-Birta

Blogger din 2007. Toamna :)) Antreprenor din 2009. Mândru membru al Kooperativa 2.0.

Firme din Roşia Montana. Sau ceva de genul…

Linkurile zilei

15 comentarii

 1. marți, 22 octombrie 2013, 15:20

  Raman la parerea ca Auras scrie mai bine decat se exprima vorbit. Sunt bloggeri la care situatia e inversa: au carisma, sunt simpatici atunci cand exprima ceva vorbit, insa scriu mult mai slab.

  Si nu, nu zic ca eu as fi altfel. Daca as fi simtit ca-s in stare de video-blogging m-as fi apucat. Deci nu-s in categoria aia care spune DACA AS FI FOST IO… :)

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  • marți, 22 octombrie 2013, 15:29

   Este subiect de discutie ce zici tu. Si eu gandeam la fel. Pana ce viata mi-a adus in fata oameni care erau pasta la inceput la ceva, dar dupa ceva vreme (putina, vorbim de luni, nu ani) au devenit excelenti. Asa ca e discutabila chestiunea.

   Thumb up 0 Thumb down 0

   Răspunde
   • marți, 22 octombrie 2013, 15:36

    Nu neg, se poate.

    Asa ca reformulez: articolul lui Auras despre Carrie este MULT MAI BUN decat clipul. Cel putin MOMENTAN Auras scrie mai bine decat se exprima vorbit :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
    • marți, 22 octombrie 2013, 15:49

     Emil, iti multumesc pentru impresii si comentarii. Te rog sa iei in considerare ca e primul episod si ca sunt moduri diferite de abordare. Poate al doilea trailer comentat va fi ceva mai bun, cu glume adaptate la genul asta de content

     Thumb up 0 Thumb down 0

     Răspunde
 2. marți, 22 octombrie 2013, 15:23

  Făcutul de lucruri, mai precis, la ce se referă? Că sunt tare curios.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde
  • marți, 22 octombrie 2013, 15:27

   Asa, in general. Adica una este sa fi facut ceva, orice, cu finalizare, ca sa zic asa si alta este sa nu fi facut nimic, dar tu sa le stii pe toate, sa le intelegi pe toate, sa „aveti noroc ca nu ma apuc eu de ele, ca as rupe”.

   Thumb up 0 Thumb down 0

   Răspunde
   • marți, 22 octombrie 2013, 15:32

    Aha. Mneah, mă gândeam că dacă am rubrică de cronici de filme și, culmea, mă mai pricep și la asta până la punctul la care mi s-a propus de două ori să mă angajez în domeniu, dar am preferat muzica, am ceva de spus.
    Altfel, absolut senzațional. Le urez baftă, așa ceva nu s-a mai făcut în România, mi se pare absolut re-vo-lu-ți-o-nar. Să o țină tot așa, vor ajunge departe. Păcat de Auraș, poate mai mult, doar că este tras în jos :)

    Thumb up 0 Thumb down 0

    Răspunde
    • marți, 22 octombrie 2013, 15:36

     Evident, nu iti impartasesc opinia. Deloc. De fapt, ca sa o zic pe aia dreapta, nu opinia nu e impartasibila, ci motivatia ei.

     Dar zic sa o lasam asa, caci iesim din limitele postarii si incepem sa o dam in diverse.

     Thumb up 0 Thumb down 0

     Răspunde
     • marți, 22 octombrie 2013, 15:38

      Crede-mă, chiar doream să spun ceva la obiect și susținut de anumite cunoștințe în domeniu. Vorbesc foarte serios, e un domeniu în care, de asemenea, mă simt cumva acasă. Din nefericire…pare-se că nu fac parte din cei care trebuie să spună ceva. Nu am cunoștințele ACELEA, am altele. Asta este, mai învăț.

      Thumb up 0 Thumb down 0

      Răspunde
      • marți, 22 octombrie 2013, 15:41

       Stii ca daca as fi considerat ca nu faci parte dintre ACEIA ti-as fi spus, da? Sper sa nu ma jigniesti sustinand contrariul, chiar m-as intrista…

       Thumb up 0 Thumb down 0

       Răspunde
      • marți, 22 octombrie 2013, 16:03

       Bogdan,
       Eu sunt curios care e parerea ta despre episod, o astept aici in comentarii sau pe privat, dar te rog sa lasi la o parte subiectivismele legate de Vlad. Micul tau razboi personal e alt subiect :)

       Thumb up 0 Thumb down 0

       Răspunde
 3. Zvac
  marți, 22 octombrie 2013, 16:58
  • marți, 22 octombrie 2013, 17:29

   @Zvac, nu-mi dau seama exact care e sugestia :)

   Cunoaștem foarte bine 3lăr, precum și alte canale internaționale care fac content video bazat pe trailere de filme.

   Să nu îți imaginezi că ne-am apucat de făcut asta înainte să ne documentăm un pic.

   Doar că ne-am bucurat să constatăm că genul de abordare pe care îl aveam noi în cap nu mai fusese adoptat chiar așa cum ni-l imaginasem noi, deci merita încercat.

   Cu siguranță mai avem de lucrat la parte de execuție! :)

   Dar decât să stăm degeaba și să nu lansăm nimic până nu ne iese totul impecabil și perfect, preferăm să îi dăm drumul la treabă și să învățăm pe parcurs din greșeli și – mai ales – sugestii :)

   Thumb up 0 Thumb down 0

   Răspunde
 4. miercuri, 23 octombrie 2013, 14:00

  Bravo baieti, o alaturare buna, ma bucur

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Răspunde

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *