Expoziția celebrului fotograf Joseph Koudelka la Bucureşti

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

Un adevărat promotor al culturii și valorilor cehești, Staropramen a susținut un eveniment cultural cu o mare însemnătate istorică și culturală, organizat de Centrul Ceh. Aseară, fotograful Joseph Koudelka a expus la Foto Anexa MNAC din București, o parte din seria de fotografii ce au documentat lupta cehilor pentru democrație și care au fost realizate pe străzile din Praga în timpul evenimentelor politice din august 1968.

Intitulată sugestiv „Invazie 68 Praga”, expoziția de fotografie alb-negru prezintă lupta pentru libertate, speranță și curaj, în cadre ce poartă semnătura inconfundabilă a fotografului praghez. Această serie de momente imortalizate de Joseph Koudelka evidențiază spiritul liber al orașului Praga, același spirit puternic ancorat în ADN-ul mărcii Staropramen.

Staropramen continuă să fie un susținător important al Centrului Ceh și să promoveze în România cultura Cehiei cu toate valențele ei, de la muzică, la pictură, fotografie sau artă teatrală. Următorul eveniment prezentat de Centrul Ceh și susținut de Staropramen va fi dedicat artei posterului de film. Expoziția “Film Poster is Not Dead” se desfășoară între 19 noiembrie și 6 decembrie la sediul Universității Naționale de Arte din București.

CZECHOSLOVAKIA. Prague. August 1968.

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)