A inceput editia a patra a concursului “byron – Rock Your High School”

Daca esti la liceu si canti intr-o trupa, fii pe faza! Daca n-ai trupa dar stii pe cineva, da mai departe! A inceput editia a patra de byron – Rock Your High School, concursul unde tinerele formatii romanesti au sansa de a se face auzite si remarcate de toata tara!

La concurs sunt binevenite toate trupele de muzica, indiferent de gen, cat timp membrii sunt liceeni cu varsta intre 14 si 19 ani. Pana pe 3 noiembrie 2013 trupele interesate trebuie sa trimita pe adresa inscriere@byronmusic.ro formularul de inscriere completat, o fotografie si un demo video filmat live. Regulamentul oficial precum si toate detaliile necesare se gasesc pe blogul concursului, http://byronrockyourhighschool.wordpress.com.

Pe baza demo-urilor primite, juriul concursului – alcatuit din membri byron, reprezentanti Radio Guerrilla si alte personalitati din industria muzicala – va selecta 6 trupe care vor veni la Bucuresti pe 17 noiembrie sa cante live la finala concursului din Club Fabrica. Trupa castigatoare va canta in deschiderea concertului aniversar byron – 7 ani, iar atat locul I cat si locul II vor primi premii de la sponsori. Orientativ, in anii trecuti acestea au constat in vouchere pentru instrumente sau o sesiune de inregistrari in studio (locul I) si dispozitive electronice – reportofoane de studio si mp4 playere (locul II).

In plus, Radio Guerrilla va oferi un premiu special uneia dintre trupele finaliste, constand in inregistrarea unei sesiuni GuerriLIVE Radio Session. Festivalul Jazz In the Park – Cluj-Napoca va oferi un alt premiu special ce va consta in invitatia de a participa live la editia 2014 a festivalului.

Pentru orice intrebari sau clarificari contacteaza-ne pe email sau pe pagina de Facebook http://fb.com/byron.ryhs.

byron – Rock Your High School este un concurs organizat de byron Management cu sprijinul partenerilor YouthBankJazz In the Park si Radio Guerrilla. Scopul sau este de a descoperi, sustine si promova tinerele formatii romanesti. Din finalistii si castigatorii precedentelor trei editii fac parte trupe ca Sophisticated Lemons, Mute, Lights Out!, Blue Pulse si Shuffled Existence.

YouthBank este un program de educatie nonformala destinat liceenilor. In prezent programul este implementat in 14 orase din tara si este unul dintre cele mai bune programe de dezvoltare personala pentru liceeni.

Hai cu inscrierile! Mult succes!

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)