Cosmin Tudoran şi Ernest Takacs s-au duelat la petrecerea vikingilor

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Pentru a marca premiera serialului “Vikingii” pe 21 octombrie, HISTORY® a organizat un ospăţ al vikingilor în Centrul Vechi, la sfârşitul săptămânii trecute. Conducătorul asediului viking a fost Cosmin Tudoran, care a invitat prietenii şi partenerii HISTORY la evenimentul inspirat de celebrul serial. Ernest Takacs, vedeta Kanal D şi un mare fan HISTORY, a fost prezent la ospăţ şi a urmărit primul episod “Vikingii” în exclusivitate, alături de ceilalţi invitaţi. După aceea, Ernest nu a ratat momentul şi l-a provocat pe Cosmin la un duel.

Vikingii au pregătit pentru cei prezenţi un ospăţ bogat după reţete nordice şi mai multe momente artistice – un concert de muzică medievală şi reprezentaţii de jonglerii cu foc. Cosmin Tudoran şi cei trei vikingi ai săi au introdus invitaţii în atmosfera serialului, ciocnind cu fiecare dintre ei un pahar de ale, berea specială a vikingilor.

Cosmin Tudoran (www.cosmintudoran.ro) a condus acest ospăţ al vikingilor, el fiind imaginea campaniei “Vikingii” în România. Datorită asemănării sale cu personajul principal, Ragnar Lothbrok, şi fiind un fan al serialului, Cosmin Tudoran s-a tuns în luna septembrie asemenea unui viking. În continuare, el a decis să întregească această experienţă devenind viking pentru o zi în urmă cu o săptămână şi reluându-şi acest rol la petrecerea organizată de HISTORY.

Serialul “Vikingii” va fi difuzat în premieră în România de HISTORY. Scenariul şi producţia acestei drame în 9 episoade au fost realizate de Michael Hirst (Elizabeth, The Tudors, The Borgias). O co-producţie irlandezo-canadiană, aparţinând World 2000 şi Take 5 Productions, “Vikingii” a înregistrat un rating uriaş pentru HISTORY în SUA şi a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului, având peste 6 milioane de telespectatori la difuzarea primului episod. În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al doilea sezon.

Filmat anul trecut în Irlanda, “Vikingii” urmăreşte aventurile lui Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel, The Beast; Baytown Outlaws), un bărbat plin de iniţiativă, care încearcă permanent să-şi depăşească limitele şi să descopere noi lumi care aşteaptă să fie cucerite. Ragnar este un tânăr fermier, cu o familie frumoasă, nemulţumit însă de politica impusă de conducătorul local, Earl Haraldson (Gabriel Byrne, In Treatment; Usual Suspects; Millers Crossing). Acesta trimite în fiecare vară raidurile vikinge doar în est, către ţările baltice şi ţinuturile ruseşti, unde populaţia este foarte săracă. “Vikingii” prezintă astfel ambiţiile lui Ragnar de a descoperi alte civilizaţii spre vest, dincolo de mare, şi aventurile prin care trece în călătoriile sale.

HISTORY - Ernest si vikingii (Medium)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)