Concert byron în Iaşi pe 25 octombrie

Cei de la byron continua turneul inceput pentru a onora cum se cuvine mostenirea bilingva a celui mai recent album de studio, 30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faima! Astfel, urmatorul oras in care baietii vor canta exclusiv in limba romana va fi Iasi – trupa urmand sa ajunga acolo pentru un concert vineri, pe 25 octombrie, in Underground Pub (Galeriile Comerciale Stefan cel Mare). Concertul va incepe de la ora 21:00.

„Initial toate piesele de pe noul album au fost compuse si gandite pentru limba engleza, insa pe drum ne-a venit ideea creata de a incerca sa facem si variante in romana. Provocarea era sa nu facem adaptari, asa cum se practica de obicei, ci sa transportam textul cat mai fidel cu putinta, pastrand pe cat posibil toate nuantele. Sigur, nu s-a putut mereu; unele texte au ramas in continuare mai bogate in engleza, insa am avut surpriza ca uneori variantele in romana sa scoata la iveala profunzimi care nu erau prezente in original”, spune Dan Byron.

Pe langa albumul 30 de secunde de faima, cu piese proprii si texte traduse de 6fingers si Dan Byron, trupa a lansat in 2011 si albumulPerfect. Acesta contine prelucrari dupa piese romanesti mai mult sau mai putin cunoscute, interpretate in original de artisti precum Timpuri Noi, Ada Milea, Phoenix, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Mircea Florian sau Nae Caranfil.

Haideti asadar vineri pe 25 octombrie in Underground Pub din Iasi pentru a-i auzi pe byron cantand exclusiv in romana! Noi date de turneu vor fi anuntate in curand! (Off the record: Timisoara, 7 noiembrie).

byron live @ Iasi
vineri, 25 octombrie
, ora 21:00
Underground Pub
Galeriile Comerciale Stefan cel Mare
Informatii: 0735 004 001
Intrare: 20 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.