Ca să înțelegi mai bine acest articol (nu neapărat că să îți placă mai mult :D), ar trebui să știi mai multe despre mine, așa că te invit să mă cunoști. Îți ia vreo 2 minute. Maximum!

Andreea Grămoşteanu este “fata din Mondenii”. Doar că muuuuult mai mult…

În prea-frumoasa emisiune am momente în care ies masiv din zona mea de confort. Cum nu ştiţi ce e asta? Garsoniera aia mică a minţii noastre în care băgăm pe unul şi pe altul în tot felul de sertare şi dulăpioare care să ne ajute să gestionăm mai bine realitatea, despre asta vorbesc.

Aşa funcţionez şi eu, fireşte. Şi am oameni pe care, din comoditate sau din lipsa dorinţei de a înţelege mai multe despre ei, i-am băgat în sertatul cu “diverse”. Adică nici nu mă pasiona ce fac, dar nici nu mă încurcau prea tare în viaţă.

Unul din aceşti oameni este şi Andreea Grămoşteanu. Multora dintre voi numele nu spune mare lucru. Dar când îi vedeţi poza reacţionaţi “aaaa, fata aia din Mondenii“.

Ei bine, Andreea nu este doar “fata din Mondenii”. Nici pe departe. Adică, sigur, este şi fata, dar doar o parte din ceea ce face şi ceea ce este cu adevărat.

Vă invit să o cunoaşteţi mai bine în seara asta, de la 22.00, pe Look TV sau live pe net :)

PS Pe 30 octombrie Andreea sărbătoreşte o vârstă. Îi urez în avans un la mulţi ani cu drag :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.