Andreea Grămoşteanu este „fata din Mondenii”. Doar că muuuuult mai mult…

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro.

În prea-frumoasa emisiune am momente în care ies masiv din zona mea de confort. Cum nu ştiţi ce e asta? Garsoniera aia mică a minţii noastre în care băgăm pe unul şi pe altul în tot felul de sertare şi dulăpioare care să ne ajute să gestionăm mai bine realitatea, despre asta vorbesc.

Aşa funcţionez şi eu, fireşte. Şi am oameni pe care, din comoditate sau din lipsa dorinţei de a înţelege mai multe despre ei, i-am băgat în sertatul cu „diverse”. Adică nici nu mă pasiona ce fac, dar nici nu mă încurcau prea tare în viaţă.

Unul din aceşti oameni este şi Andreea Grămoşteanu. Multora dintre voi numele nu spune mare lucru. Dar când îi vedeţi poza reacţionaţi „aaaa, fata aia din Mondenii„.

Ei bine, Andreea nu este doar „fata din Mondenii”. Nici pe departe. Adică, sigur, este şi fata, dar doar o parte din ceea ce face şi ceea ce este cu adevărat.

Vă invit să o cunoaşteţi mai bine în seara asta, de la 22.00, pe Look TV sau live pe net :)

PS Pe 30 octombrie Andreea sărbătoreşte o vârstă. Îi urez în avans un la mulţi ani cu drag :)

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Top articole din această secțiune

4900 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)