Începe seria documentară Zbor deasupra pământului

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

BBC Knowledge va difuza, începând de joi, 17 octombrie, de la ora 22, seria documentară Zbor deasupra pământului care prezintă lumea dintr-o perspectivă aeriană, pe aripile păsărilor, de-a lungul a șase continente.

Folosind camere de filmat mobile, drone și păsări dresate să zboare lângă micro-lumini, fiecare episod explorează un alt continent, iar păsările oferă o viziune narativă dramatică a călătoriei lor.

Astfel, în America de Nord, gâsca de zăpadă și vulturul pleșuv se străduiesc să zboare din Golful Mexic în Canada. În Europa, cocorii gri evită caii sălbatici din Camargue, iar gâsca cu gât alb se pierde deasupra Londrei. În America de Sud, condorul și papagalii ara, puternic colorați, străbat munții și pădurile tropicale pentru a ajunge la destinație. Alte episoade prezintă peisajele din Africa, Asia și Australia. În fine, ultimul episod dezvăluie modul în care a fost realizat serialul, dar și relația specială dintre păsări și echipa de producție.

Earthflight: Europe

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)