11 o'clock la Wagner Maison de la Porcelaine – curs pictura pe portelan

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.000 de abonați. Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise. Contact: cristi@kooperativa.ro

Sambata 19 Octombrie, cafeaua de dimineata va fi servita la Wagner Maison de la Porcelaine (str. Dr. Staicovici 19), de la orele 10.15 impreuna cu o conferinta despre industria luxului , cand veti afla strategiile din spatele marcilor de lux de pe Avenue Montagne si veti intelege obsesia eterna a japonezelor pentru gentile „de firma”.

Workshop-ul va fi prezentat de catre Mihai Cosmatchi, prietenul casei Wagner.

De la ora 11, pregatim un curs de pictura pe portelan cu Ana Wagner si Bogdan Teodorescu. Veti putea descoperi pe indelete, intr-o atmosfera placuta la atelierul Wagner, tainele picturii pe portelan si povesti cu istoria portelanului. Dupa terminarea cursului puteti lua obiectul pictat si tratat termic, acasa.

Cea mai frumoasa lucrare va fi premiata cu un obiect din portelan Wagner.

Costul cursului este 200 de lei.

Parteneri eveniment: Illy café

Pentru inscrieri si detalii email: irina at wagnerarte.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5000 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)