Căutăm bloggeri care vor să îşi cumpere casă

De fapt, nu eu caut, ci cei de la homefinders.ro. M-au întrebat pe mail dacă ştiu bloggeri care vor să îşi cumpere o locuinţă, dar am zis că mai bine anunţ public, acilea pe blog, căci nu am de unde să vă ştiu situaţia locativă aşa per ansamblu :))

Dacă vă simţiţi cu căutarea pe căciulă, cum ar veni, daţi un mail pe office la homefinders.ro şi discutaţi chestiunea.

Menţionez că nu e campanie ce zic eu aici, nu e postare comercială, ci – aşa cum fac mereu şi mereu – merg pe principiul „dacă pot face un bine cuiva, de ce să nu o fac?„. Nu de alta, dar un sfat de la un profesionist chiar vă poate ajuta să nu faceţi o greşeală de asta imobiliară care să vă stea în gât toată viaţa…

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

6 thoughts on “Căutăm bloggeri care vor să îşi cumpere casă”

  1. o agentie a descoperit re design si posibilitatea de promovare.. Plictisitor.
    ” Pentru ca timpul dumneavoastra este pretios. Vizitam in locul dumneavoastra toate proprietatile pe care ni le indicati. ” hai ca m-ai facut sa zambesc :))

  2. @Hrista, nu suntem o agentie traditionala si sigur nu ne diferentiem doar prin design. Intr-adevar avem o platforma special construita pentru activitatea noastra, daca vrei poti sa-ti faci un cont demonstrativ sa vezi cum functioneaza.
    Suntem un serviciu/agentie pentru cumparatori si lucram intr-un sistem de reprezentare.
    Ne-am dori mult niste review-uri reale si din acest motiv suntem dispusi sa facem niste discounturi semnificative, pentru bloggeri aflati in proces de cautare pentru achizitia unei locuinte.
    Referitor la acel paragraf, voi intra putin in detaliile serviciului, noi prospectam toata oferta relevanta din piata, dar evaluam fizic doar proprietatile pe care le consideram de interes dpdv raport calitate/pret; dar si proprietati pe care ni le indica clientii si considera ca ar putea reprezenta interes pentru ei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)