Love Building la Festivalul Internațional de Film de la Varșovia

NOU: Îți recomand masterclassul meu de digital marketing în 22 lecții video.

Citește cartea mea ”Ce ne facem, domle, cu influencerii ăștia?” și, dacă nu îți place, îți dau o bere :D

Abonează-te la newsletterul trimis de maximum două ori pe săptămână celor peste 5.300 de abonați.

Despre autor: Fondator și asociat al agenției de comunicare integrată Kooperativa 2.0. Trainer cu peste 300 de workshopuri pe teme de marketing digital susținute. Speaker și moderator la peste 300 de evenimente de business. Blogger din 2007, cu peste 13.000 de articole scrise.

Contact: cristi@kooperativa.ro

Love Building, lungmetrajul de debut al Iuliei Rugină, produs de ActorieDeFilm.ro, urmează să fie prezentat în diferite festivaluri și proiecții internaționale.

Love Building va avea premiera internațională, în cursul zilei de astăzi, vineri, 11 octombrie 2013, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Varșovia, unde este inlcus în secțiunea Discoveries. Cea de-a 29-a ediție a Warsaw Film Festival debutează astăzi și se încheie pe 20 octombrie. Regizoarea filmului Love Building, Iulia Rugină va face parte din Juriul Competiției Festivalului, alături de regizorul Yariv Horowitz, producătorii San Fu Maltha și András Muhi și scriitorul și jurnalistul Krzysztof Varga.

Tot în luna octombrie, Love Building rămâne în Polonia, unde va fi prezentat în cadrul celei de-a 11-a ediții a Tofifest International Film Festival, din Torun. Filmul este inclus în showcase-ul New Romanian Cinema.

Debutul Iuliei Rugină va face parte din Competiția Oficială a Tirana International Film Festival, din Albania. A 11-a ediție a festivalului va avea loc în perioada 23 – 31 octombrie, fiind unul dintre festivalurile prestigioase din zona balcanică.

Love Building se va vedea și în Franța, în cadrul Le Festival du Film Romain de Toulouse, iar zilele acestea (10 – 13 octombrie) filmul este proiectat și în Cracovia, făcând parte selecția Festivalului Culturii Române la Cracovia.

Filmul produs de ActorieDeFilm.ro a avut prima întâlnire cu publicul din România în luna aprilie, în cadrul celei de-a 9-a ediții a Festivalului Internațional de Film “București”. Prezentat în cadrul Competiției B-EST 2013, Love Building a obținut Premiul Publicului, votat de spectatori, și Mențiunea Specială a Juriului B-EST. În luna iunie, Love Building s-a întâlnit cu publicul clujean la Festivalului Internațional de Film Transilvania, unde a fost prezentat în cadrul Zilelor Filmului Românesc.

Din 13 Septembrie Love Buidling se vede pe marile ecrane din România, fiind primul film românesc independent care reușeste performanța unui rezultat de box-office de aproximativ 10.200 spectatori, după primul weekend de la lansare.

Love Building este o tabără dedicată relațiilor destrămate. 14 cupluri din program au la dispoziție 7 zile pentru a-și repara poveștile de dragoste. Cei trei traineri meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Într-o cursă continuă către „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, se ridică o singură întrebare: „Poți să repari dragostea în 7 zile?”.

Love Building  este cel mai ambițios proiect al școlii Actoriedefilm.ro, fondată de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Cei trei joacă în film alături de 31 de absolvenți ai școlii.

Producătorului ActorieDeFilm.ro i s-au alăturat Dakino Production, Papaya Adversting, Digital Cube și Zbang Film, în calitate de co-producători ai filmului.

Afis Love Building

Share on facebook
Distribuie pe Facebook
Share on linkedin
Distribuie pe LinkedIn
Share on whatsapp
Distribuie pe Whatsapp

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

5300 de abonați la newsletterul meu n-au cum să greșească :)