Dacă vrei să știi cât costă o prezență decentă a unui brand în social media, hai la cursul nostru. Dar vezi că early-birdul zboară repede, să știi :D

“Imaculat” – un proiect romanesc de film participa la Biennale College – Cinema Venetia

Imaculat”este unul din cele 12 proiecte independente de film care prezente zilele acestea la Biennale College – Cinema, un workshop de dezvoltare pentru filmele de buget redus sub umbrela prestigioasei Biennale Venetiene. O echipa formata din scenarista Monica Stan, regizorul belgian Kenneth Mercken si producatorul Marcian Lazar lucreaza intre 5 si 14 Octombrie in Venetia la constructia scenariului si a planului de productie. 3 dintre cele 12 proiecte vor primi 150 000 euro pentru a produce un film de lungmetraj care va fi prezentat in cadrul celei de a 71 editii a Festivalului International de Film de la Venetia.

Imaculat spune povestea unei tinere de familie buna care ajunge intr-un centru mxt de reabilitare pentru dependenti de droguri. Odata intrata devine o prada valoroasa pentru barbati din centru si invata ca pentru a recapata controlul asupra ei insasi si a propriului corp trebuie sa distruga vechea personalitate.

Un comentariu la ““Imaculat” – un proiect romanesc de film participa la Biennale College – Cinema Venetia

  1. mirina Reply

    Ar fi interesant sa vedem si “altceva” in afara filmelor de miliarde de dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.